Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit az a három dolog amit...

Mit az a három dolog amit szeretsz és nem szeretsz a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Szeretem: keves a munka, napi max 3-4 ora. Lehet netezgetni, nem szolnak erte. Jo a tarsasag.

Nem szeretem: a munka 90%a unalmas adatfeldolgozas. Este 6ig dolgozom. Van 1-2 bunko koleega is.

2022. febr. 20. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Van benne sok pénz,kaland,nők.

Negatív néha ásni kell,koszos leszek tőle,hajnalban bármikor csöröghet a teló itt egy kis probléma,ásó kelleni fog.

Vaszij 32F

Ukrán ügyintéző

2022. febr. 20. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Karbantartó vagyok egy gyárban

Előnyök:-változatos a munka mert nem lehet tudni mikor milyen hiba lesz,sokat lehet fejlődni szakmailag,hibamegoldásban és nem lesz unalmas rövid idő után

-jó fizetés főleg adókedvezménnyel és fizetésemeléssel

-normális kollégák

Hátrányok:-3 műszakos,egyenlőre nem vészes de csak jobb lenne 1 műszak

-sokszor nincs alkatrész ami nehezíti a munkavégzést

Nagyjából ennyi,többi negatívum csak apró dolog lenne

2022. febr. 20. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Ápoló vagyok.

Előnyök:

● csak nappali műszakban vagyok, 12 órás, így úgy érzem hogy több szabadidőm van mint 8 órában.

● szeretem a betegeket, járkálok egész nap, sem a "portás" melót, sem az irodai munkát nem bírom, ez az én placcom.

● feltölt a betegek hálája és szeretete, sok izgalom van benne, sok helyzetet kell megoldani, elég sokmindent látok, minden féle típusú emberrel találkozom és kijövök (a falusi cigányasszonytól a professzorig)

Hátrányok:

● KOLLÉGÁK. Belőlük származik majdnem az összes hátrány, pl az hogy mindig úgy kell tenni mintha dolgoznál, akkor is ha épp nincs dolgod, mert figyelnek, rosszindulatúan spekulálnak. Többek között ez a legfőbb oka, hogy amint meglesz a diplomám, húzok kifele más országba. Nagyon nem szeretik a fiatalokat, lenézik, csicskáztatják, "ellenőrizgetik" őket, de kb minden apróságban (nem szép az ágy mert a párnán a felirat fejjel lefele van).

● Ha olyannal vagyok beosztva, az egész napom tönkre van bæszva.

● Nagy a felelősség. Fél lábbal a börtönben vagy, és tulajdonképpen a legalantasabb munkáktól az olyanokig ahol emberélet van a kezedben, mindent megcsinálsz. De ennek nincsen sem anyagi sem morális megbecsültsége.

2022. febr. 20. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem: kötetlen munkarend, jelenleg teljes HO, továbbképzéseket fizetik.

Nem szeretem: a bérek nem teljesen igazszágosak (az keres többet aki régebb óta dolgozik itt), a helyettesítés szinte semennyire nem megoldott, a közvetlen főnököm (de talán még az ő főnökére is igaz) vezetői kompetenciái nem az igaziak, illetve az utolsóból kifolyólag a munkamegosztás a csoportban nem kiegyensúlyozott, és teljesítményarányos bónusz sincs.

2022. febr. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!