Ez normális dolog egy munkahelyen? Egy ilyen kérdőív nem árt többet mint amennyit használ?
Kaptunk egy kérdőívet arról, hogy értékeljük a munkahelyet, és az egyik pontnál meg kellett nevezni, hogy kivel szeretünk a legjobban és a legkevésbé együtt dolgozni. Én a legjobbhoz írtam egy nevet, a rosszhoz is tudtam volna, de én ezt nem éreztem korrektnek, így beírtam, hogy nem szeretnék megnevezni senkit.
Ezután behívott a titkárnő/asszisztens (főnök jobbkeze), hogy jó lenne, ha mondanék valakit és felvenném a ritmust(??). Kitartottam, hogy nem szeretnék, mert én ezt besúgásfélének érzem. Mondta, hogy rendben, ő nem erőlteti, de jó lenne, ha érteném, hogy ez nem besúgás, hanem ezzel saját magunkat védjük a "gyengébb elemektől".
Nekem ez eléggé ugyanaz, de lehet bennem van a hiba :). Nem tudom, hogy mennyire bevett dolog ez, mert első munkahelyem. Ilyesmik után nem hinném, hogy túl nagy bizalommal nézhetnénk egymás szemébe, főleg, ha ezek után mondjuk kirúgnak valakit. De lehet rosszul gondolom.
Ebben a formában furcsa.
Egy jó cégvezető nem így kutakodik,ismeri az alkalmazottait.
A másik meg lehet valakivel nem passzol a személyiségem,meg nem egyezik a munka morálunk,de attól még lehet kiváló szakember/ kolléga.
Szóval ez úgy hülyeség,ahogy van.
Így van :)
Érdekes az ilyen kérdőívek anonímek. Szar lesz a palacsintában. Keresik a gyengye láncszemet figyeld kit rúgnak majd ki ( ő lesz akit legtöbben írtak a nem szeretek vele dolgozni) aki előlép az meg a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!