Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagálnátok ha mesterképzé...

Mit reagálnátok ha mesterképzéses egyetemi csoporttársatokat a végzés után egy újságosban látnátok viszont eladóként?

Figyelt kérdés

Lediplomázott az fix, mert velem együtt államvizsgázott, sikeresen, ott volt a diplomaosztón is.

Évek óta nem is láttam, majd a minap odamentem egy újságoshoz (ez is ritka dolog) hogy anyámnak nők lapjét vegyek, és ki szolgált ki? ő.

Azért mesterdiplomával egy újságosban ülni nem gyenge.

2022. febr. 13. 10:09
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
84%

49

Jaj istenem húzd már ki a seggedből te is azt a hülye fejed...

Nem kötelező az embernek minden megszerzett végzettségével pénzt keresni vagy hivatásszerűen foglalkozni.

2022. febr. 13. 16:54
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nyilván furcsa helyzet az hogy mesterdiplomával újságot árul, tényleg meglepő.

Te kaptál 1000+1 ajánlatot, ő meg valamiért nem. Ezen nincs mit firtatni, úgysem tudjuk kitalálni.

Mit kellett volna tennie a barátodnak? Otthon ülnie segélyen? Valamiből neki is meg kell élnie, ezt találta, ez van. Biztos vagyok benne hogy ő is szívesebben csinálna valami mást, de nincs más lehetősége, ez van.

2022. febr. 13. 18:34
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

És vajon benned megmoccant valami emberi? Próbálsz segíteni neki, szerezni-ajánlani egy jobb helyet? Vagy csak károgsz és játszod az eszed?

2022. febr. 14. 09:58
 54/58 anonim ***** válasza:
0%

"Próbálsz segíteni neki, szerezni-ajánlani egy jobb helyet?"

eszem ágábsn sincs. nekem ki segített? Na az aki nekem segített majd neki kis fog (a Senki...)

2022. febr. 14. 16:49
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

" szerezni-ajánlani egy jobb helyet? "

különben is itt a sok mocskos gyökér már kifejtette hogy ez egy halál jó állás. könnyű kis ülőmeló jó kis melegben nulla felelősséggel.... háváj. IGAZ??

Meg jó a bér is (minimál) meg jó az időbeosztás is (reggelé 6-os kezdés de még vasárnap is...) meg jó az előrelépés (a semmi) nem kell hadakozni a cigányokkal se ( a vevőkör egy része...) hát minden szép és jó egy álommeló.

Miért fosztanám én őt ettől meg, nemdebár? A kellemes jól fizetett láblógatós melókától? Nemde?

2022. febr. 14. 16:51
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg képes voltál egy másik fiókról válaszolgatni a saját feltett kérdésedre, csak azért, hogy kötözködni tudj az emberekkel és a saját hülyeséged erőltesd rá másra??:DDDD
2022. febr. 14. 16:52
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnálom azokat, akik valamiért szükségét érzik, hogy másokon csámcsogjanak, engem nem foglalkoztat, mi lett a volt iskolatársaimmal, abban dolgoznak-e, amerre továbbtanultak, a saját életemmel és a saját karrieremmel foglalkozom, nincs szükségem arra, hogy bárkinek az életútját kibeszéljem bárhol.
2022. febr. 14. 16:58
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen nyomorult csöves 600 brutt9ra veri a nyálát? Valahogy minden HR-es retard, ez valami fajbélyeg? Édesem, a fizetéset egy kalap sz@r normálisabb melókhoz képest. Nálunk itt Írben ha valakiről meghallják hogy HR-es, köpnek egyet.
2022. febr. 17. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!