Mit reagálnátok ha mesterképzéses egyetemi csoporttársatokat a végzés után egy újságosban látnátok viszont eladóként?
Lediplomázott az fix, mert velem együtt államvizsgázott, sikeresen, ott volt a diplomaosztón is.
Évek óta nem is láttam, majd a minap odamentem egy újságoshoz (ez is ritka dolog) hogy anyámnak nők lapjét vegyek, és ki szolgált ki? ő.
Azért mesterdiplomával egy újságosban ülni nem gyenge.
49
Jaj istenem húzd már ki a seggedből te is azt a hülye fejed...
Nem kötelező az embernek minden megszerzett végzettségével pénzt keresni vagy hivatásszerűen foglalkozni.
Kérdező!
Nyilván furcsa helyzet az hogy mesterdiplomával újságot árul, tényleg meglepő.
Te kaptál 1000+1 ajánlatot, ő meg valamiért nem. Ezen nincs mit firtatni, úgysem tudjuk kitalálni.
Mit kellett volna tennie a barátodnak? Otthon ülnie segélyen? Valamiből neki is meg kell élnie, ezt találta, ez van. Biztos vagyok benne hogy ő is szívesebben csinálna valami mást, de nincs más lehetősége, ez van.
Kedves Kérdező!
És vajon benned megmoccant valami emberi? Próbálsz segíteni neki, szerezni-ajánlani egy jobb helyet? Vagy csak károgsz és játszod az eszed?
"Próbálsz segíteni neki, szerezni-ajánlani egy jobb helyet?"
eszem ágábsn sincs. nekem ki segített? Na az aki nekem segített majd neki kis fog (a Senki...)
" szerezni-ajánlani egy jobb helyet? "
különben is itt a sok mocskos gyökér már kifejtette hogy ez egy halál jó állás. könnyű kis ülőmeló jó kis melegben nulla felelősséggel.... háváj. IGAZ??
Meg jó a bér is (minimál) meg jó az időbeosztás is (reggelé 6-os kezdés de még vasárnap is...) meg jó az előrelépés (a semmi) nem kell hadakozni a cigányokkal se ( a vevőkör egy része...) hát minden szép és jó egy álommeló.
Miért fosztanám én őt ettől meg, nemdebár? A kellemes jól fizetett láblógatós melókától? Nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!