Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagálnátok ha mesterképzé...

Mit reagálnátok ha mesterképzéses egyetemi csoporttársatokat a végzés után egy újságosban látnátok viszont eladóként?

Figyelt kérdés

Lediplomázott az fix, mert velem együtt államvizsgázott, sikeresen, ott volt a diplomaosztón is.

Évek óta nem is láttam, majd a minap odamentem egy újságoshoz (ez is ritka dolog) hogy anyámnak nők lapjét vegyek, és ki szolgált ki? ő.

Azért mesterdiplomával egy újságosban ülni nem gyenge.

2022. febr. 13. 10:09
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy az ő vállalkozása.

Vagy nyert a lottón, és ezt csinálja hobbibol, mert ez volt igazi alma

2022. febr. 13. 13:12
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Én meg csak végzem a mestert, de eladó vagyok, és szeretem csinálni. Van olyan barátnőm, aki mesterdiplomával évekig a szakmájában dolgozott, de megunta és most vendéglátózik egy ideje. Nem tudhatod miért van ott. Én pl eladóként családi vállalkozásban vagyok, egész nap azt csinálok amit akarok, vevő alig van, senki nem cseszeget. Aranyélet. Az újságos sem tűnik túl megerőltetőnek. Nem hinném, hogy ma annyian vesznek újságot, hogy pl wcre menni ne legyen ideje, mint itt sokan képzelik.
2022. febr. 13. 14:18
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
Elárulnád kedves kérdező, hogy miért írtad ki ezt a kérdést? Mert én jelenleg csak azt látom, hogy mindössze azért hogy elmondhasd magadról hogy te sokkal többre vitted. Nem ismerlek téged, nem ismerem az újságárús barátodat sem, de bármilyen helyzetben inkább mellé állnék mint melléd. Van egy mesterdiplomád, egy jól menő állásod de jellemileg senki vagy
2022. febr. 13. 14:20
 44/58 A kérdező kommentje:

". Az újságos sem tűnik túl megerőltetőnek. Nem hinném, hogy ma annyian vesznek újságot, hogy pl wcre menni ne legyen ideje"

Madárkám. Én nem is azt írtam hogy WC-re menni sincs ideje...

Hm?? Teccikérteni?

Hanem azt írtam hogy WC-re se mehet mert NINCS HOVA.

Hm? Teccikérteni a különbséget?

2022. febr. 13. 14:33
 45/58 A kérdező kommentje:

Aki szerint egy hűdejó dolog ha valaki mesterrel újságosnál növeszti a valagát, az belegondolt abba is hogy ÉS EZEK TÉNYEK

folyamatos üzem, még Sz -Vas is nyitva van

minden nap 6.00kor nyitás (VAs is!!!)

és mindehhez a kőkemény aktuális minimálbértz vagy annál hangyaf***sznyival több társul

Uyge milyen jó biznisz ez? 6.00-ra ott lenni egy szar jéghideg bődéban hogy minimálért adhassam a nyuggereknek a kiskegyedet?

A világ legjobb állása!

De miért is nem tolonganak akkor sorok az újságosok előtt hogy van-e üres hely?

2022. febr. 13. 14:36
 46/58 A kérdező kommentje:

"de jellemileg senki vagy"

nem is azért fizetnek, hogy milyen a jellemem

2022. febr. 13. 14:36
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

Ritka sutyerák stílusod van basszus, a jó édes anyukáddal beszélj így, hogy büszke legyen rád.

Értem a különbséget, de te sem gondolhatod komolyan, hogy egész nap nem megy wcre. Nyilván valahogy meg tudja oldani, lehet van a közelben valami másik bolt, akiét használhatja vagy ilyesmi. Vagy szerinted minden újságos felnőtt pelenkát hord? És nyilván nem egyedül dolgozik ott. A bolt ahol vagyok is minden nap nyitva van, de ettől még én csak heti 2-3 napot jövök. Igen, hétvégén is, de nekem ez nem baj. A pénz engem nem érdekel, gazdag családból jövök, soha nem lesznek anyagi gondjaim.

2022. febr. 13. 15:04
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most kapaszkodj meg, 4 diplomám van, abból 1-et "használok", a többi csak érdekelt.

Nem te mondod meg, hogy ki mit kezdjen azzal a papírral, amit megszerzett magának és aminek a tandíját fizette (vagy ledolgozta) magának.

2022. febr. 13. 15:06
 49/58 anonim ***** válasza:
36%

"Nem te mondod meg, hogy ki mit kezdjen azzal a papírral"

de nem is te.... hanem a piac mondja meg mindig.

2022. febr. 13. 16:49
 50/58 anonim ***** válasza:
0%

"de te sem gondolhatod komolyan, hogy egész nap nem megy wcre. "

Simán lehet hogy nem mehet el.

Dolgoztam nyáron diákmelón fagyis pultban. WC semmi.

Megkérdeztem a wc merre? A válasz: bírd ki. És kibírtam . Muszáj volt. Hova mehettem volna?

2022. febr. 13. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!