Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagálnátok ha mesterképzé...

Mit reagálnátok ha mesterképzéses egyetemi csoporttársatokat a végzés után egy újságosban látnátok viszont eladóként?

Figyelt kérdés

Lediplomázott az fix, mert velem együtt államvizsgázott, sikeresen, ott volt a diplomaosztón is.

Évek óta nem is láttam, majd a minap odamentem egy újságoshoz (ez is ritka dolog) hogy anyámnak nők lapjét vegyek, és ki szolgált ki? ő.

Azért mesterdiplomával egy újságosban ülni nem gyenge.

2022. febr. 13. 10:09
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
5%

A HR-es annyiban más egy újságosNÁL, hogy egyrészt jobb a fizetés, másrészt jobb a munkakörnyezet (normális iroda, esetleg HO-lehetőség, esetleg rugalmas munkaidő, akkor megy pisilni, amikor akar, ha többször keveset evő, az is megoldható stb), jobbak a lehetőségek például munkahelyváltásra vagy előrelépésre.

De ha nektek jobb a betanított munka, pontozzátok le ezt a válaszomat is és jó betanított melózást, 50 évesen majd tele lesztek betegséggel és megkeseredtek addigra.

(Fúú, de gyűlölöm az embereket...)

2022. febr. 13. 11:48
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Látom te már most megkeseredtél 😂😂😂😂🤣🤣🤣
2022. febr. 13. 11:50
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
31-es, nekem az egyik előző munkahelyemen volt olyan kolléganőm irodában, aki azért mondott fel pár nap után, mert nem gondolta, hogy ott ennyit kell ülni, ő több mozgással járó munkára vágyott, nem mindenkinek ugyanaz a komfortos munka. 🤷‍♀️
2022. febr. 13. 11:54
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Volt időszak, mikor egy edzőteremben voltam recepciós. Mindenki jött-ment, automata beléptetés volt és online lehetett bérletet venni, így alig szóltak hozzám. Ingyen bérletet kaptam, fizettek is valamennyit...

Mellette home officeból dolgoztam. Vittem a laptopot és minden más adott volt.

Kellett egy hely, ahova elmehetek dolgozni, hogy produktívabb legyek, irodát viszont nem akartam bérelni egyedül. Így viszont nekem fizettek azért, mert ott vagyok.

Hasonlóan jó állás volt diákként egy irodaházban recepciósként ülni. Egész nap tanultam, olvastam, 1-1 kulcsot meg ilyen apróságot kértek tőlem, cserébe ott ültem jó pénzért, ami némileg bekorlátozott, hogy ne fetrengjek, hanem lekössem magam értelmes dolgokkal.

2022. febr. 13. 12:41
 35/58 A kérdező kommentje:

"mert nem gondolta, hogy ott ennyit kell ülni, ő több mozgással járó munkára vágyott, nem mindenkinek ugyanaz a komfortos munka"

Na hát az újságosnál aztán megkapja az ülést. 1 lépést se tud tenni mert nincs hova, és még klotyóra se mehet ki (mert az sincs)

és mellé kapja a kemény minimálbért mert többet nem, és mehet reggel 6ra nyitni még SZo-Vas is.

Ez egy jó meló....

2022. febr. 13. 12:42
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért mégis ezt akarja csinálni

Nem értem miért nem a saját életeddel foglalkozol

2022. febr. 13. 12:43
 37/58 A kérdező kommentje:

"Valamiért mégis ezt akarja csinálni"

Hát egyáltalán nem tudom elképzelni hogy ezt AKARJA mert ezt .épszeú ember nem akarhatja. Csak vsznű sehova se kellett, és inkább ez mint a 4 fal otthon.

Csak kérdés miért ez van neki vagy a 4 fal. Miért nincs több opció.

2022. febr. 13. 12:48
 38/58 anonim ***** válasza:
100%
valakinek dolgoznia is kell.
2022. febr. 13. 13:01
 39/58 anonim ***** válasza:
97%

Én őszintén nem értem emberek miért gondolják azt hogy ilyen munkát nem akar épeszű csinálni

Én egy újságos/lottózóban dolgoztam 2 évig

Esküszöm imádtam

Nem haltam meg az unalomban

Pakolni kellett, rendszerezni stb

Nem szakadtam meg a munkában nyilván, de rohadtul élveztem

Beszélgettem, ismerkedtem egy csomó emberrel, el kávézgattam,cigizgettem ott magamnak amikor nem volt senki.

Halál könnyű pénz volt .

Azóta vendéglátásban dolgozom, de én pl imádok emberekkel foglalkozni,imádom a vendéglátást, az ilyen"betanìtott" munkákat 😅

Pedig mehetnék Én is irodába dolgozni ,főiskolát végeztem.

De nincs az a pénz hogy beüljek a sok ficsúr közé mereszteni a seg.gem az unalomba. Én nagyon élvezem a pörgést, hogy ismerkedhetem közben, buli az egész

Igaz hogy időben több meló, de én jobban szeretem

Pénzben meg ugyanott vagyok.

380 jattal simán megvan és nem megyek azért látástol mikulásig.

Egy újságos meló amúgy 240 amit fizetnek

Legalábbis nekem annyi volt pár éve.

Könnyű pénz azért a munkáért

2022. febr. 13. 13:05
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
"Na hát az újságosnál aztán megkapja az ülést." - Nem a kérdésre írtam, hanem a 31-es válaszolónak. Hiába van diplomád, a szövegértés nem megy.
2022. febr. 13. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!