Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagálnátok ha mesterképzé...

Mit reagálnátok ha mesterképzéses egyetemi csoporttársatokat a végzés után egy újságosban látnátok viszont eladóként?

Figyelt kérdés

Lediplomázott az fix, mert velem együtt államvizsgázott, sikeresen, ott volt a diplomaosztón is.

Évek óta nem is láttam, majd a minap odamentem egy újságoshoz (ez is ritka dolog) hogy anyámnak nők lapjét vegyek, és ki szolgált ki? ő.

Azért mesterdiplomával egy újságosban ülni nem gyenge.

2022. febr. 13. 10:09
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

"Hr-es csapat 2nd leaderje vagyok"

Ahhoz milyen mesterdiploma kellett?

2022. febr. 13. 10:31
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Hú hát én erre mondjuk nem verném magam. A HR-esek minden cégnél iszonyat buták :D Ja és bármilyen végzettséggel csinálhatod igazából.
2022. febr. 13. 10:33
 13/58 A kérdező kommentje:

"Ahhoz milyen mesterdiploma kellett?"

HR manager (ELTE). ÉS elvileg nem kellett de ahogy meglett egyből szóltak hogy pályázhatom a pozit. Amíg csak BA volt egy szóba se jöhetett volna.

2022. febr. 13. 10:33
 14/58 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek nem rossz, munkaalapú társadalom van kérem, Viktorta megmondta. Ha közben keres magának megfelelő munkát, és nagy nehezen talál, megállja a helyét, akkor oké.

Nem cseszegetném emiatt így elsőre.

2022. febr. 13. 10:35
 15/58 A kérdező kommentje:

" Ja és bármilyen végzettséggel csinálhatod igazából."

Világos. Azért kötik már a belépő állásokat is HR manager BA diplomához. Világos.

De hol írtam én hogy erre "verem magam" azt elárulod? Megkérdezték én mit dolgozom. EZT. Ez a válasz.

És azért mégse reggel 6-os nyitással árulom a kiskegyed magazint a nyuggereknek.

2022. febr. 13. 10:35
 16/58 A kérdező kommentje:

"Kezdésnek nem rossz, "

Ő már azon rég túlvan, elmúlt 30 és 8 éve a kezében a diploma. A mester. AZ alap meg még régebben.

2022. febr. 13. 10:36
 17/58 anonim ***** válasza:
93%
Mert éppen próbálsz valakit idegenek előtt megszégyeníteni, hogy saját magadat jobb színvben tüntethesd fel. Komolyan nagyon sajnállak.
2022. febr. 13. 10:37
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nem érdekli. Vagy az elutasitasoktol elment a kedve, önbizalma, valamiért megundorodott menet közben
2022. febr. 13. 10:44
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

HR-en kezdtem diákmunkán még egyetem alatt. Kipróbálasképp, mert nem ismertem mikyen.

Hát, a hr-es lányok elég kajlák ott, és ehhez valóban nem kellett diploma. Szoval egyetéetek azzal aki fúj rá. Nem kell hozzá sok ész.

De hogy még jobban elájulj, jelenleg a gazdasági diplomámmal adatrögzítes

Milyen? Nyugalom vaaaaaan! A legjobb számítogepes munka ha nem akarod, hogy bsztassanak, es akár otthonról is végezheted.

2022. febr. 13. 10:47
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Az az újságosban az ikertestvére volt.
2022. febr. 13. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!