Mit reagálnátok ha mesterképzéses egyetemi csoporttársatokat a végzés után egy újságosban látnátok viszont eladóként?
Lediplomázott az fix, mert velem együtt államvizsgázott, sikeresen, ott volt a diplomaosztón is.
Évek óta nem is láttam, majd a minap odamentem egy újságoshoz (ez is ritka dolog) hogy anyámnak nők lapjét vegyek, és ki szolgált ki? ő.
Azért mesterdiplomával egy újságosban ülni nem gyenge.
"Hr-es csapat 2nd leaderje vagyok"
Ahhoz milyen mesterdiploma kellett?
"Ahhoz milyen mesterdiploma kellett?"
HR manager (ELTE). ÉS elvileg nem kellett de ahogy meglett egyből szóltak hogy pályázhatom a pozit. Amíg csak BA volt egy szóba se jöhetett volna.
Kezdésnek nem rossz, munkaalapú társadalom van kérem, Viktorta megmondta. Ha közben keres magának megfelelő munkát, és nagy nehezen talál, megállja a helyét, akkor oké.
Nem cseszegetném emiatt így elsőre.
" Ja és bármilyen végzettséggel csinálhatod igazából."
Világos. Azért kötik már a belépő állásokat is HR manager BA diplomához. Világos.
De hol írtam én hogy erre "verem magam" azt elárulod? Megkérdezték én mit dolgozom. EZT. Ez a válasz.
És azért mégse reggel 6-os nyitással árulom a kiskegyed magazint a nyuggereknek.
"Kezdésnek nem rossz, "
Ő már azon rég túlvan, elmúlt 30 és 8 éve a kezében a diploma. A mester. AZ alap meg még régebben.
HR-en kezdtem diákmunkán még egyetem alatt. Kipróbálasképp, mert nem ismertem mikyen.
Hát, a hr-es lányok elég kajlák ott, és ehhez valóban nem kellett diploma. Szoval egyetéetek azzal aki fúj rá. Nem kell hozzá sok ész.
De hogy még jobban elájulj, jelenleg a gazdasági diplomámmal adatrögzítes
Milyen? Nyugalom vaaaaaan! A legjobb számítogepes munka ha nem akarod, hogy bsztassanak, es akár otthonról is végezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!