Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit dolgozol a munkahelyeden?

Humor Herold kérdése:

Mennyit dolgozol a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy a munkaidőd alatt mennyi az "x" órából amit valóban munkával töltesz és nem cseverészéssel, pletykálkodással, netezéssel, esetleg csavargással, vásárlással, csajozással, pasizással.

Anonim oldal, úgyhogy ne szégyelld a valóságot írni :)

Azt is írd meg hogy milyen területen dolgozol, vagy akár pontosan mit dolgozol:)

Segítsük a pályaválasztás előtt álló fiatalok döntését...:D

2022. jan. 30. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Irodaházban recepciós vagyok, 3 órát kell valóban dolgoznom a napi 9-ből.

Még nekem is nehéz elhinnem, mert előtte ügyfélszolgàlatos voltam és napi 7 órát dolgoztam a napi 8,5-ből.

2022. jan. 30. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Közlekedési cégnél vagyok mérnök.

Átlagban olyan 5-6 órát szoktam tényleg és fókuszáltan munkával tölteni.

Nyilván attól függ, éppen van-e valami rendkívüli, vagy csak a tervezett rutinmunkák. Utóbbi eset az 5-6 óra, de ha borul a bili, akkor a 8-ba sem szokott beleférni, és tovább vagyok benn.

2022. jan. 30. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szociális irodában dolgozom és nagyon változó. Van amikor csak enni, wc-re menni van időm, máskor alig van meló. Átlagos napon kb. 5-6 órát dolgozom ténylegesen. De nem értem miben segítek ezzel a válasszal a pályakezdőknek. Én pl. utálom azokat a napokat amikor nincs sok meló, mert rohadt lassan telik le a 8 óra..
2022. jan. 30. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Változó, legrosszabb esetben is 5 óra, átlag a 3 óra, de párszor volt példa hogy egész nap szó szerint semmit.

Logisztika.

2022. jan. 31. 07:47
 15/15 Laylah ***** válasza:
100%
Adminisztratív jellegű irodai munka (viszont szakmai kötődése is van, ha leírnám, eléggé leszűkítené a kört). Napi 8 órából 0,5-3 óra általában. De volt régebben olyan időszak, mikor annyi intéznivaló volt, hogy 2-3 hónapon át teljesen kitöltötte a munkaidőt.
2022. febr. 6. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!