Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináltak azzal aki nem...

Mit csináltak azzal aki nem ment be katonának?

Figyelt kérdés
Küldték a behívóparancsot és nem ment el az illető mit tettek vele
2022. jan. 27. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Mivel megtagadta a behívóparancsot, bíróság!

Tudom, mert ki próbáltam!

2022. jan. 27. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Én nyolc évig nem mentem be sorozásra, minden következmény nélkül. Utána elkezdtek megbírságolni, illetve előállítással fenyegetni. Akkor elmentem a sorozásra és a tesztet úgy töltöttem ki, hogy ideiglenesen alkalmatlanná nyílvánitottak. Ezzel nyertem egy fél évet, utána már csak pár sorozást kellett megúsznom és elértem azt az életkort, hogy már nem hívhattak be sorkatonai szolgálatra. Talán háromszor kellett 5000 Forint bírságot fizetnem, ennyivel megúsztam a dolgot. Ha jól emlékszem akkor 28 éves koromban írtak egy levelet, hogy mivel nem sikerült nekik behívni addig így póttartalékosként leszerelnek.
2022. jan. 27. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2# hazudik! Két behívóparancsot megtagadtam . Elsőnél fél év börtönt kaptam másfél évre felfüggesztve, másodiknál az ügyész kérte(az én kérésem után) adjanak mégegy esélyt, ezért újra besoroztak, kaptam a sorozási értesítőt amire nem jelentem meg, ezért mindegyik után fizettem, mivel szabálysértésnek minősül. Egyre emelkedett a büntetés, egy idő után alkalmanként 25 ezret fizettem. Addig ment amíg meg nem szünt a sorkatonaság . 40 éves korodig lettél volna sorköteles, tehát addig fizettél volna. Tudom, mert átéltem. Ez a 28 év hülyeség.
2022. jan. 27. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Kettes vagyok, nem hazudok. Papírom van róla, hogy 28 éves koromban leszereltek úgy, hogy még nem voltam katona. Elraktam jól a levelet.
2022. jan. 27. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
1-es,mesélsz?
2022. jan. 28. 00:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!