Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkaszerződésnél ami jan...

Új munkaszerződésnél ami jan 1-től érvényes, a munkáltatónak mennyi a max idő ameddig nem adja oda a dolgozónak aláírni átnézni?

Figyelt kérdés
Ugyan is a cégünknél a közép és felsőbb vezetők már megkaptál az új munkaszerződést amiben az új bérezés is szerepel, de mi egyszeri dolgozók még nem, van valami időkorlát amit be kell tartaniuk? Ha úgy nézzük kvázi most egy olyan munkaszerződés alapján dolgozunk amit nem is ismerünk és nem is írtunk alá.
2022. jan. 21. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Legkésőbb január 1-én meg kellett volna kapnotok. Amíg nem írtátok alá, addig a régi az érvényes.
2022. jan. 21. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

"k. Amíg nem írtátok alá, addig a régi az érvényes."

Baromság.

2021. szeptembertől nőtt a bérem, 2021. dec 20-án kaptam ezt meg papíron is, szept 1-es dátummal.

És akkor írtam alá. De addig már 3x jött az emelt bér.

2022. jan. 21. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
És mindez ez kormányhivatalban nem egy jóskapista cégnél.
2022. jan. 21. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer 2 órával azelőtt kaptam meg a szerződésmódosítást, hogy utalták a fizut. Szintén nem jóskapista cég.
2022. jan. 21. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

"Legkésőbb január 1-én meg kellett volna kapnotok"

Ja és ha már ennyire szőrözünk akkor NEM ez nem így van. Ha ennyire szőrözünk akkor dec 31-én 23.59h-ig kellett volna nemhogy megkapni... hanem megkapni + aláírni + visszaadni aláírva...

2022. jan. 21. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!