Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha én jöttem el a munkahelyemr...

Ha én jöttem el a munkahelyemről 4 hónapja(mert az egyik kollégával összevesztem)akkor mennyi az esélye,hogy a főnök vissza vesz most dolgozni,ha ráÍrok hogy vegyen vissza?

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 18:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
91%
:) én biztos nem vennék vissza. 😂 Persze.. meg még mit nem. Nagyon lojális vagy meg biztos jól is alkalmazkodsz.. ja nem
2022. jan. 21. 18:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy ez nem ilyen egyszerű.

Ha jól értem, te visszamennél de azt a "libát" nem szereted. A megoldás, ha ő elmegy onnan, de

1.

Kirúgáshoz nagyon komoly indok kell. Például olyan dolgot tett amivel súlyos kárt okozott a cégnek vagy a betanulást utáni időszakban nem látnak olyan fejlődést hogy önállóan ellátja a munkát s ezzel másokat is akadályoztat a saját munkája elvégzésében (például a másik nem tud miatta dolgozni, mert az ő munkáját csinálja).

2.

Ha van rotálásra lehetőség azt is meg kell tudni indokolni, ha nem a rotálandó ember igényli és a HR nem szokta a "nem szimpi" indokot elfogadni. Általában az szokott lenni a kamu indoka, hogy az offshore kérte a dolgozó eltávolítását mert nincs elegendő technikai tudása vagy ők úgy látják hogy egy másik projekten többre vihetné, mert túképzett hozzájuk és pont van meghirdetve egy magasabb pozicióban valami.

2022. jan. 22. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!