Ha én jöttem el a munkahelyemről 4 hónapja(mert az egyik kollégával összevesztem)akkor mennyi az esélye,hogy a főnök vissza vesz most dolgozni,ha ráÍrok hogy vegyen vissza?
Az a gond hogy ez nem ilyen egyszerű.
Ha jól értem, te visszamennél de azt a "libát" nem szereted. A megoldás, ha ő elmegy onnan, de
1.
Kirúgáshoz nagyon komoly indok kell. Például olyan dolgot tett amivel súlyos kárt okozott a cégnek vagy a betanulást utáni időszakban nem látnak olyan fejlődést hogy önállóan ellátja a munkát s ezzel másokat is akadályoztat a saját munkája elvégzésében (például a másik nem tud miatta dolgozni, mert az ő munkáját csinálja).
2.
Ha van rotálásra lehetőség azt is meg kell tudni indokolni, ha nem a rotálandó ember igényli és a HR nem szokta a "nem szimpi" indokot elfogadni. Általában az szokott lenni a kamu indoka, hogy az offshore kérte a dolgozó eltávolítását mert nincs elegendő technikai tudása vagy ők úgy látják hogy egy másik projekten többre vihetné, mert túképzett hozzájuk és pont van meghirdetve egy magasabb pozicióban valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!