Ha én jöttem el a munkahelyemről 4 hónapja(mert az egyik kollégával összevesztem)akkor mennyi az esélye,hogy a főnök vissza vesz most dolgozni,ha ráÍrok hogy vegyen vissza?
Nem férsz össze másokkal, elmenekülsz megoldás helyett, ugyan minek venne vissza? Hogy pár hónap múlva megint lelépj, ha csúnyán néz rád valaki? Én vissza nem vennélek, de persze a te főnököd nem én vagyok.
Ha meg ők voltak szemetek, miért akarsz visszamenni?
Ok és mi a megoldás?
Visszakuncsorgom magam oda, amivel egyszer már tele lett a tököm? Hogy aztán majd megint felmondjak?
Amúgy meg a főnököt nyilván a munka érdekli, nem az, hogy most ki nyávog meg mondogat fel, ha x ember meg marad meg úgyis talál a kilépettek helyére valakit. Szar helyzet, de ez van.
Ahol dolgozok, odajött tavaly tavasszal egy új dolgozó. Ősz elején bejelentette, hogy közben keresgélt új munkahelyet, és több fizetést kapna a másik helyen, így felmond itt. Mondta a főnök, rendben van, elengedi a felmondási időt is, menjen.
Egy hónap múlva kullogott vissza a fiú, hogy őt átverte a másik cég, nem tudja őket elérni, és jönne vissza ha lehet.
Nem lehetett... Pont amiatt nem lett visszavéve, mert a főnök attól tartott, hogy x hónap múlva újra lelép.
Egyébként lehetne benned annyi, hogy ne "ráírj", hanem személyesen megkérdezd.
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!