Ha én jöttem el a munkahelyemről 4 hónapja(mert az egyik kollégával összevesztem)akkor mennyi az esélye,hogy a főnök vissza vesz most dolgozni,ha ráÍrok hogy vegyen vissza?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 18:30
11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó!de mielőtt megkérdezem személyesen....fel kell hÍvnom vagy rá kell Írnom.
2022. jan. 20. 19:51
12/22 anonim válasza:
Na akkor inkább hívd, hogy szeretnél beszélni vele. Mert nálunk meg az volt a gond, hogy ez a fiú velem üzengetett (én dolgozok irodában), hogy kérdezzem meg visszaveszik-e. Aztán mondtam neki inkább kérdezze meg ő. Nekem semmi közöm ehhez.
13/22 anonim válasza:
Én nem vennélek vissza, függetlenül attól, hogy milyen a másik. Nem véletlenül van ott ő még mindig és nem te.
14/22 anonim válasza:
Ez a HR-től is függ, abban hogy kit vesznek fel a HR is dönt és nem mindig szeretik visszavenni azt aki egyszer elment hacsak nem olyan jellegű munkaerőhiány van (sok esetben van hogy hívogatják vissza a régieket).
Illetve attól is függ hogy lenne e hely számodra. Általában a helyeken van egy limit hogy hány emberre van szükségük.
Egyik barátnőm nem munkahelyet váltott csak rotáltatták cégen belül, de őt mondjuk nem az ő kérésére, és neki nem jött be az új hely és visszament a régi helyen a managerhez, elmagyarázta hogy miért szeretne visszamenni és a manager elmagyarázta hogy nem tudja visszavenni mert arra a pozicióra x ember kell és pont annyi ember van.
15/22 A kérdező kommentje:
Azért van ott a másik,mert a főnök kurogatja azt a libát...de ezzel még semmi baj nem lenne,de az hogy ennyire kivételez vele ez számomra hihetetlen...Több éve ott dolgozó alkalmazottak mondtam fel.ez nem zavarja a főnököt?
2022. jan. 20. 23:06
16/22 anonim válasza:
És elárulnád, miért akarsz te annyira visszamenni, ha állítólag ilyen szar a helyzet, ráadásul egyszer már eleged is lett belőle?
17/22 A kérdező kommentje:
Mert szerettem ott dolgozni amig oda nem jött az a nő dolgozni..
2022. jan. 21. 00:08
18/22 anonim válasza:
Ja, szóval csak nem bírod feldolgozni a kudarc élményeket. Erősítsd az önbizalmadat inkább. Nem gondolod, hogy téged visszavesz, amikor más kollégákat se hiányol.
19/22 anonim válasza:
Munkahely-függő. Nálunk akkora a fluktuáció hogy van akit már 3x visszavettek a céghez. De aki nem volt szimpi emberileg a főnöknek azt meg 1x se.
20/22 anonim válasza:
Kicsit nézz már körül a világban! Nem hiszem el, hogy ilyen emberek léteznek. Mit érdekel a régi hely? Van más, és ennél csak könnyebben vesznek fel máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!