Mit tegyek? Szerintetek mennyi az ideális fizetés ebben a szakmában?
Nálad lehet H kretenek dolgoznak, de nálunk munka folyik. 7:00-10:00-ig krónikus gondozás, 10:30-tol 12-ig háziorvos 12-12:30 adminisztráció, majd felváltva 13-tol házi betegellátás, ameddig van rászoruló, addig kell menni. 17-tol minden páros napon csak dolgozó embereket fogadunk.
Többet dolgozunk, mint te valaha fogsz. ;) Bár ez nem kreténlandiaban, ahol te élsz.
12
Mondjuk sokkal jobban jár, ha több pénzt kap kézhez és ő maga gondoskodik a nyugdíjáról, ugyanis az a csoda hogy a mai nyugdíjrendszer még működik abban a formában amiben jelen van. Nem lesz nyugdíj mire oda kerül, szerintem ez 100%. De végül is nem erről szól a kérdés.
Részben igaz az is amit írsz, viszont azt ne felejtsük el hogy ő kezdő. Ami ebben a szakmában azt jelenti, hogy fogni kell még a kezét elég rendesen (valószínű ezért parasztok vele a kollégák is), bejelentve ő nettó veszteség a munkaadónak, hiszen nem elég, hogy önálló munkát nem tud végezni (nem hagyhatod ott egy üres ház alapszerelésénél reggel 8 órakor és nem mondhatod neki, hogy itt vannak a szerszámok és az anyag, délután 4-re jövök érted, mert képtelen megcsinálni), de még 1 teljes értékű embert is a nap folyamán többször lefoglal, aki irányítja, a kezét fogja és mutatja neki a dolgokat.
Én anno ezt úgy csináltam, hogy egy vállalkozónál voltam az elején nem bejelentve gatya összegért, rengeteget tanultam ott, megkértem hogy jelentsen be 4 órába, dolgoztam 1 évet 4 órában, most pedig teljes 8 órában vagyok bejelentve és kicsit kapok többet mint a kérdező nettóban.
Viszont ehhez kell egy kis alázat... Ezért írtam azt is, hogy ennél többet nem nagyon fog keresni sehol és kicsit a hozzáállást kellene változtatni.
Ha ezt a kérdést úgy írja ki, hogy 20 év munkatapasztalat van a háta mögött és ez a helyzet, akkor tök jogos. Na de egy kezdőről beszélünk... Nekem ne mondja senki, hogy egy kezdőnek nem jó fizetés a nettó 300 ezer forint... Van aki egy diplomával keres ennyit 30 év meló után, nem 20 évesen a padból kiugorva.
Na, merrre mentek tovább ha mentél?
Esetleg menj 3 műszakba dolgozni, mint minőségellenőr, vagy menj karbantartónak.
Technológusok is jól keresnek akik a gépet állítják.
Érettségid van mellette? Nyelvet tudsz? Így még nyílik pár dolog. De szerintem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!