Mi a véleményetek a nagy külfőldi multik itthoni ssciről? (Bt, Bp, itsh) szerettek ott dolgozni, sok a munka? Jó a fizetés?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 12:55
1/3 anonim válasza:
A beugró, kezdő pozíciók általában halál unalmasak, de ha bedolgozod magad akkor elég sok lehetőséged lesz mozogni a cégen belül - én is ezt csináltam, cégen belül külföldre mentem, olyan tapasztalatot szereztem 6 év alatt, hogy azóta sem volt gondom álláskereséssel. Jobban fizet, mint egy átlag cég, naprakész infókat találsz pl. a profession-on.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sok a munka, egyáltalán nem unalmas, inkább nagyon is stresszes,viszont sehol máshol nem keresnék ennyit. Kb 2-3 ember munkáját látom el minden nap.
3/3 anonim válasza:
Telefon felvevős pozíciót(L1) leszámítva egész jók.
Fizetés változó.
Az benne a jó, hogy nagy a cég így sok a lehetőség.
Eredeti csapatban főnök elég szemét volt így átkérettem magamat egy jobb helyre.
3 év alatt meguntam a pozícióm és szintén átmehettem máshova cégen belül.
Egyik kolléga felmondott úgyhogy jelentkeztem a helyére ami az én szempontomból előléptetés és magasabb fizu lett.
Csapat is szűnt már meg amiben dolgoztam de elég hamar találtak nekem másikat.
Amit messziről kerülj el az a TCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!