Hy! A kérdést lentebb leírom igazából a véleményekre vagyok kíváncsi ti váltanátok-e milyen a fizetés stb?
Egy multi cég logisztikai központjában dolgozom raktári beosztottként. Érettségi után elvégeztem egy 2 éves OKJ-t amivel sajnos nem nagyon lehet elhelyezkedni.( pedig a tanárok, ismertségi körömben is jó páran mondták hogy mekkora lehetőség van benne végezd el. Sajnos mint kiderült nem így van. Aztán tavaly szeptemberben kezdtem el dolgozni a jelenlegi helyen. A belépéskor a kezdő bruttó fizetésem 162.000 forint volt. Ehhez jön még hozzá a 25.000 cafeteria+a bérletpénz 100%-a.
Idén tavasszal emelték a fizetéseket 177.000 forintra, a mostani hónaptól pedig 198.000 forintra. Mivel ez egy ilyen speciális műszak( 17-01:30) ezért ugye jelentős mértékű a műszakpótlék is. A 177.000-es bruttó esetében 170-175 nettot szoktam megkapni. A mostani emelés következtében ugy kb. 20.000 forinttal emelkedik ez az összeg. A kérdésem az lenne hogy szerintetek a mai Magyarországon ez milyen fizetésnek számít ? ( érettségi+ okj) 198.000 br. + 25.000 cafeteria+ helyi bérlet 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!