Mennyire tolerálható a késés szerintetek?
Jött volna egy magán tanár hozzánk, nem jelezte, hogy késni fog, fél órát késett volna, de a párom közölte vele, hogy így tárgytalan.
Helyesen cselekedett?
Én utálom a késést, én is pontos vagyok. Pár perc késéssel semmi gond, illetve közbejöhetnek dolgok meg vannak olyan helyzetek, amikor valaki véletlen késik, önhibáján kívül, de sokszor nem ez a helyzet. Ha meg tudja, hogy késni fog, szóljon.
Nekem nagyon elegem van a késésből. Az is igaz, hogy én sokszor korábban ott vagyok mindenhol, ha idő előtt érek oda, nem várom el a másiktól, hogy ott legyen, de amikor valaki állandóan késik, megbolondulok… Van egy ismerősöm, akivel folyamatosan az van, hogy megbeszéljük, hogy pl. 2-kor találkozunk. Előtte pár órával rámír, hogy lehetne fél 3? Mondom oké. Odamegyek fél 3-ra, sehol, ír, hogy kicsit késni fog. A falra mászok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!