Jolhangzik kérdése:
Mennyire tolerálható ha nagy mértékben tetovált a hasam és a hátam?
Figyelt kérdés
egész pontosan úgy, hogy van elég sok de sehogy nem látható, pólóban sem...2017. szept. 30. 19:34
1/5 anonim válasza:
Konkrét munkahelytől függ szerintem... Ha nem látható, és nem kell valamilyen oknál fogva levetkőznöd (pl. tudom is én, úszásoktató egy elit uszodában), akkor eleve esélye sincs, hogy kiderüljön. Még a puccosabb helyeken is csak annyi az elvárás, hogy látható helyen nem lehet. Ha maximálisan takarja a munkához szükséges öltözéked, akkor nem köthetnek bele.
2/5 anonim válasza:
A kérdés,hogy milyen munkakörben fogsz/szeretnél dolgozni.
3/5 anonim válasza:
Tényleg ahol nem félmeztelenül kell dolgoznod ott tudniuk se kell róla. Ha pedig idővel öltözőben mondjuk valaki meglátja nem hiszem hogy probléma lesz. Takarja a ruha, így nem ijeszti el az ügyfeleket se.
Tetoválás első szabálya hogy olyan helyre ami munka szempontjából feltűnés nélkül takarható. Ezt ezek szerint betartottad, így nem hiszem hogy gond lenne.
4/5 anonim válasza:
Nekem is tetovált a hátam, felkarom. Ruhában nem látszik.
Sose szoktam elmondani állásinterjún, hogy vannak tetoválásaim. Nem tartozik rájuk. Lehet, hogy nem jelentene problémát, lehet, hogy igen. Nem kell kockáztatni.
Volt olyan főnökön, aki mindig szidta a tetovált, piercingelt embereket....ha tudta volna, hogy nekem mindkettő van...
5/5 Metionin válasza:
Ha pólóban nem látszik, akkor a kutya sem fogja megtudni a munkahelyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!