Mennyire tolerálható a késés szerintetek?
Jött volna egy magán tanár hozzánk, nem jelezte, hogy késni fog, fél órát késett volna, de a párom közölte vele, hogy így tárgytalan.
Helyesen cselekedett?
#5 azért van különbség aközött, hogy a párja beállít, hogy "na jöttem" vagy felhívja a főnökét abban a pillanatban amikor tudja, hogy késni fog.
Nekem pont a héten volt ilyen. Késett a vonat és már reggel 6:40kor jeleztem a főnökömnek, hogy mi a probléma. Nem pedig az volt, hogy beestem fél 9-re, hogy bocs. A kommunikáció alap. Ha valaki ennyire nem tartja a másikat, hogy egy rohadt 2 perces telefont megejtsen akkor miről beszélünk? Vagy te dolgoznál olyannal, aki ennyire se méltat?
Vártuk már nagyon és már tíz perce itt kellett volna lennie, ekkor telefonáltunk rá, hogy hol jár, ekkor közölte, hogy még csak most öltözik.
Na ekkor telt be a pohár és mikor közöltük, hogy akkor tárgytalan, kiosztott minket, ekkor a telefon készülék letevődött...
Nagyon háklis vagyok a kesesre. Én magam minimum 10 perccel a megbeszélt időpont előtt ott vagyok, de van, hogy órákkal korábban, ha pl vonattal kell mennem, hogy ha késik vagy bármi közbe jön, időben legyek.
Amit a tanár csinált nálatok, az egyértelműen az elfogadhatatlan kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!