Mennyire tolerálható munkahelyen ha valaki lazul munkavégzés helyett mert úgy érzi nem passzol hozzá a munka?
De azért pénzt felvesz érte. Ameddig nem kellett dolgozni jól elunatkozott itt.Az a gond ez az ember valószínűleg semmit se szeret dolgozni. Ha 46 évesen nem tanult meg felelősségteljesen gondolkodni ezután se fog.
Végeztem én is olyan munkát amit nem igazán szerettem a bunkó kliensek miatt vagy a kollektíva volt csapnivaló,de a munkát mindig elvégeztem és nem unatkozni jártam a munkahelyre.
1-es ezt tapasztalom,hogy ketd lenni böjtje.
2-es így másokra több munka megy,meg volt kitalált valamit,okosan akart ötletelni utána rám passzolta a munkát észrevétlenül. Nem jó kolléga,pocsék vele dolgozni mindent másokra hagy és amikor a másik azt se tudja hol áll a feje ő keresztbe vágja a lábát, leül,hallgat és lassan joghurtot kanalaz.Mostmár én is lepasszolok neki munkát,kezébe nyomom.
ne csináld meg és kész!
Ha nem lesz kész a meló reklamáljanak annak, akinek meg kellett volna csinálni, mert az ő felelőssége!
2-es voltam
6+ A fene a kedves lustálkodó dolgozót-fúúúúúúj:D Pihen is, és még engedik is, ez skandallum (magyarul, hogy értsd: Botrány!!):DD
*Mert senkinél nem látszik, hogy van e esetleg valami fizikai gondja, vagy esetleg lelki, ami miatt szétesik.
Semmi ilyen nincs. Szabadságolások, gyárleállások vannak Europa szerte, és egy csomóan most veszik ki a szabit és állnak le. Ennyi a történet., de ez a némberke egyből magából indul ki meg az irigységéből-és hát a rosszindulata:határtalan-de csak mérgezze magát továbbra is. Megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!