Az emelésnek tekinthető egyáltalán amit a cég csak állami nyomásra ad oda (minimálbér) és megmondja, ha rajta múlna még ennyit se adna?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 14:37
3/13 anonim válasza:
Az emelt minimál bruttó 200. ez a mai világban NEM FIZETÉS hanem EGY VICC.
4/13 anonim válasza:
#3, tanulj es akkor sose fogsz az aktualis minimalberen tengodni.
5/13 anonim válasza:
", tanulj"
nem, akkor "tanultként " kapom a 260-as GBM-et.... hú de mennyivel jobb igaz-e... Már ha egyáltalán felvesznek bárhova is, hiszen tanultként eleve többet kéne fizetni lehet pont ezért fel se vesznek sehova.
7/13 anonim válasza:
Ha kiengednek a börtönből, mert leültem a büntetést, vagy kiderül, hogy ártatlan vagyok, és a távozásomkor a börtönigazgató megjegyzi, hogy ha rajta múlna, még jó sokáig bent lennék, akkor az egyáltalán tekinthető szabadon bocsátásnak?
8/13 anonim válasza:
Az alapítványi iskolában még ennek is örülni kell, én azt mondom!
9/13 anonim válasza:
#5, nyugodtan helyettesitsd be a minimalber helyere a garantalt berMINIMUMot is, ugyanazt jelenti: az adhato minimumot fogod kapni, mert nem tanultal valami ertelmeset, amit meg is fizetnenek.
10/13 anonim válasza:
Az, hogy fizetésemelés vagy nem, nem a cég és a fönökeid arckifejezésétöl függ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!