Közszférából kirúgtak, és találtam egy gyanús jelet. Mi a véleményed?
Az egyik gyanús jel, hogy mikor el kellett jönnöm, másnap már dolgozott valaki ott. És visszanéztem közigálláson- meg se volt hirdetve az állás a helyemre.
Pedig az állásokat meg kell hirdetni. Mi lehet ennek az oka.
30-as:
Szerintem teljesen félreértettél.
A kérdező elmondta az esetét. Simán el tudom képzelni, hogy valakinek kellett a helye. Nagyon sok szemétséget láttam a közszférában. Tapasztalatból mondom, hogy dolgozhatsz éjjel-nappal, de a hátszél, a kapcsolati tőke az elsődleges. Sok évembe telt ezt tudomásul venni. Van olyan munkáltató, aki ezt őszintén el is mondta nekem. XY pereputtyát nem lehet csak úgy elővenni, kirúgni akkor sem, ha vakarózik egész nap. Biztosan vannak olyanok, akik ténylegesen is dolgoznak, nemcsak besúgáshoz, áskálódáshoz értenek. Ha figyelmesen elolvastad volna a korábbi hozzászólásom, téged nem ebbe a kategóriába soroltalak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!