Közszférából kirúgtak, és találtam egy gyanús jelet. Mi a véleményed?
Az egyik gyanús jel, hogy mikor el kellett jönnöm, másnap már dolgozott valaki ott. És visszanéztem közigálláson- meg se volt hirdetve az állás a helyemre.
Pedig az állásokat meg kell hirdetni. Mi lehet ennek az oka.
"Komolyan annyira nehez elkepzelni itt az embereknek, hogy valakit ok nelkul kirugnak, csak mert kell a helye masnak? "
De a kérdező NEM EZT KÉRDEZTE.
Kedves Kérdező!
Én átéltem, nevetséges okokra hivatkozva. Undorítóbb helyet, mint az állami szféra, nehéz találni. A munkavégzés nem lényeg, csak az ismeretség és a hosszú nyelv.
25-ös:
Láttam és tapasztaltam eleget, hogy az állami szférában a hátszél, a kapcsolat a lényeg. Nagyon szomorú. Ha gyengén is produkálsz, de xy pereputtya vagy, nem számít.
28-as:
Sajnos a magyar valóságot írtam le. Sorolhatnék számtalan példát.
Mindenesetre örülök a sikerednek. Nyilván neked nincs hátszeled, nem vagy besúgó, talpnyaló, akkor teljesíteni is kell.
#29: Egyértelmű, hogy teljesítek is. Tudod, van még aki igényes a munkájára. Nem melegedni járok a munkahelyre. A mostani előtt volt egy rövid ideig olyan munkahelyem, ami kb. lötyögés volt. Gyűlöltem minden percét. Én SZERETEK dolgozni.
A burkolt sértegetést kikérem magamnak. Undorító. Persze mindenki magából indul ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!