Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közszférából kirúgtak, és...

Közszférából kirúgtak, és találtam egy gyanús jelet. Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Az egyik gyanús jel, hogy mikor el kellett jönnöm, másnap már dolgozott valaki ott. És visszanéztem közigálláson- meg se volt hirdetve az állás a helyemre.

Pedig az állásokat meg kell hirdetni. Mi lehet ennek az oka.

2021. dec. 18. 16:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan annyira nehez elkepzelni itt az embereknek, hogy valakit ok nelkul kirugnak, csak mert kell a helye masnak? Gyakoribb, mint hinnetek.
2021. dec. 18. 17:14
 22/31 anonim ***** válasza:
56%
Próbaidőn mindenképpen
2021. dec. 18. 17:17
 23/31 anonim ***** válasza:
13%

"Komolyan annyira nehez elkepzelni itt az embereknek, hogy valakit ok nelkul kirugnak, csak mert kell a helye masnak? "

De a kérdező NEM EZT KÉRDEZTE.

2021. dec. 18. 17:18
 24/31 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Én átéltem, nevetséges okokra hivatkozva. Undorítóbb helyet, mint az állami szféra, nehéz találni. A munkavégzés nem lényeg, csak az ismeretség és a hosszú nyelv.

2021. dec. 19. 10:49
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
ja ilyen egyszerű, akkor jó h ott nem is kell dolgozni :D
2021. dec. 20. 20:08
 26/31 anonim ***** válasza:
45%
Pl egy kormányhivatalban fél éves próbaidőt írnak elő. Engem prógaidő alatt 2 héttel küldtek el nyáron. Indok: nincs a munka mögött tartalom. Többet annak a hivatalnak sem fogok a közelébe sem menni. Ha akkor gondok lettek volna a munkával, miért nem 1 hónap után mondtak fel...
2021. dec. 20. 22:06
 27/31 anonim ***** válasza:
46%

25-ös:

Láttam és tapasztaltam eleget, hogy az állami szférában a hátszél, a kapcsolat a lényeg. Nagyon szomorú. Ha gyengén is produkálsz, de xy pereputtya vagy, nem számít.

2021. dec. 20. 22:51
 28/31 anonim ***** válasza:
#27: Ezt azért valamennyire cáfolni tudom. 1,5 év munkanélküliség után kaptam munkát polgármesteri hivatalban, nulla ismeretséggel. Többszáz helyre küldtem életrajzot, 1,5 év alatt ez volt az egyetlen hely, ahonnan egyáltalán felhívtak és behívtak interjúra. Amikor felvettek, el is mondták, hogy a megszerzett végzettségem és a több mint 30 év munkatapasztalatom (ebből 22 közszféra) miatt vettek fel. Szóval itt azért nem a pereputty számított.
2021. dec. 21. 07:51
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28-as:

Sajnos a magyar valóságot írtam le. Sorolhatnék számtalan példát.

Mindenesetre örülök a sikerednek. Nyilván neked nincs hátszeled, nem vagy besúgó, talpnyaló, akkor teljesíteni is kell.

2021. dec. 21. 19:39
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

#29: Egyértelmű, hogy teljesítek is. Tudod, van még aki igényes a munkájára. Nem melegedni járok a munkahelyre. A mostani előtt volt egy rövid ideig olyan munkahelyem, ami kb. lötyögés volt. Gyűlöltem minden percét. Én SZERETEK dolgozni.

A burkolt sértegetést kikérem magamnak. Undorító. Persze mindenki magából indul ki...

2021. dec. 22. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!