Nem mehetek el egy nap szabadságra? Tehet ilyet a főnök?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban egy napot kivennék, mert vizsgám lesz. SOHA egyszer sem mentem el eddig se szabadságra, se táppénzre, állandóan túlórázom, és mindenkit én helyettesítek. Most engem kéne helyetesíteni, de úgy néz ki nem akar senki(pedig a főnök meg tudná oldani a helyettesítést másképp), és nem akarnak szabadságra engedni, pedig EGY napról lenne szó. Azon a napon ráádasul semmi extra nem lenne, átlagos munkanap lenne.
Megtehet ilyet a cég?
Féléve dolgozom a cégnek.
2021. dec. 12. 15:49
11/12 anonim válasza:
Lehet 5 diplomája is ha olyan amivel nehéz elhelyezkedni vagy netán nem szeret dolgozni! Szemét egy világ van mire elvégzi az egyetemet már nem kell az a szakma.
12/12 anonim válasza:
Az éves szabadsàg bizonyos részèvel te rendelkezel, kb 7 nap (persze normális helyeken ennèl többet engednek), nem teheti meg, hogy nem enged el, ezeket a napokat ugyanis a munkavállaló kérésènek megfelelő időben kell kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!