Milyen dolog az hogy valaki dolgozik (bármit) és mégis szegénységben él?
Én is dolgozok és mégis szegény vagyok. Nem mehetek nyáron nyaralni, most télen nem engedhetem meg magamnak a normális fűtést, azzal megy a fűtés ami van (fa, szemét, műanyag)
Nem ehetek normális ételeket, csak olcsókat. Nem felháborító ez az egész így 2021-ben??
Én ezzel egyettértek:
"A munkáért fizetni kell. Nem fogadhatjuk el, hogy azok az emberek, akik minden energiájukat a munkájukba fektetik, továbbra is szegénységben élnek, és nem engedhetik meg maguknak a megfelelő életszínvonalat. Ez a törvény nagy előrelépés lesz e cél felé"
Én el fogok innen menni,de tényleg kevésnek találom amik itt vannak.
Én kicsit összespórolok,és repülök.
Hagyjuk már ezt a sok nagyképű parasztot,hogy jajj hova akarsz te többet keresni?
Jajj mé nem elég 3 forint?
Jön egy váratlan dolog,és egyből megnézzük mit spóroltál össze,talán azért?
Biztos hogy nem maradok itt ilyen viszonyok mellett.
Most végeztem a tanfolyammal,és egy darabig dolgozok.
Utána megyek el,én ezt nem csinálom.
Konkrétan ha egy hely 1%-al többet fizet,mint az összes többi,akkor már rögtön Isteníteni kell.
Persze.
Aki egész életébe dolgozott,annak nincs ott a 1242403112312 köbcentis,151221321 tonnás hiper szuper autó,bezzeg aki öltönyben politizál,és rúgja a labdát,esetleg megörökli a céget az már rögtön nagyobb faxxal született mint te,és a több tesztoszteron miatt nagyobbak a sikerei.
Mert ő az alfa...
Bakker bemész egy bankba külföldön,és mondod hogy szeretnél befektetni 2000 milliót,akkor megkérdezi a biztonsági őr,hogy miért félsz hogy ilyen halkan beszélsz.
És megjegyzi mellesleg,hogy beszélj csak hangosabban,mert náluk nem szégyen ha valaki szegény.
Én nem áldozom az életem idejét ezeknek a majmoknak.
Megyek külföldre,és többet vissza se nézek.
@23:31
Na igen, a magadfajta megmondó emberek azok, akik egész nap prédikálnak, hogy ők mennek külföldre, itt hagyják ezt az egész szart, aztán soha életükbe ki sem teszik a lábukat az országból. Csak robotolnak a gyárba. :)
Nem robotolok gyárba,tanulok.
:)
2 szakmám lesz,kint bárhová megyek mindenhol lesznek opcióim,nem csak az az 1 hely ahova felvesznek szánalomból,mert más opció nincs. Lol.
A magunkfajta megmondó emberek többre vágynak,mint egy átlagos szőke kis picha,akit jópénzért eltartasz,havi netto szutyok akkor is,ha már 20 éve dolgozol,és hogy csak ezt a 3 négyzetméteres patkánylyukat lássák mindennap.
És meg is szerezzük.
Vannak orszàgok,ahol ugyanennyi munkáért normálisan meg lehet élni,és még ismerik azt a szót hogy kultúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!