Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen dolog az hogy valaki...

Milyen dolog az hogy valaki dolgozik (bármit) és mégis szegénységben él?

Figyelt kérdés

Én is dolgozok és mégis szegény vagyok. Nem mehetek nyáron nyaralni, most télen nem engedhetem meg magamnak a normális fűtést, azzal megy a fűtés ami van (fa, szemét, műanyag)

Nem ehetek normális ételeket, csak olcsókat. Nem felháborító ez az egész így 2021-ben??

Én ezzel egyettértek:

"A munkáért fizetni kell. Nem fogadhatjuk el, hogy azok az emberek, akik minden energiájukat a munkájukba fektetik, továbbra is szegénységben élnek, és nem engedhetik meg maguknak a megfelelő életszínvonalat. Ez a törvény nagy előrelépés lesz e cél felé"

[link]

2021. dec. 8. 10:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%

Én el fogok innen menni,de tényleg kevésnek találom amik itt vannak.

Én kicsit összespórolok,és repülök.

Hagyjuk már ezt a sok nagyképű parasztot,hogy jajj hova akarsz te többet keresni?

Jajj mé nem elég 3 forint?

Jön egy váratlan dolog,és egyből megnézzük mit spóroltál össze,talán azért?

Biztos hogy nem maradok itt ilyen viszonyok mellett.

Most végeztem a tanfolyammal,és egy darabig dolgozok.

Utána megyek el,én ezt nem csinálom.

Konkrétan ha egy hely 1%-al többet fizet,mint az összes többi,akkor már rögtön Isteníteni kell.

Persze.

Aki egész életébe dolgozott,annak nincs ott a 1242403112312 köbcentis,151221321 tonnás hiper szuper autó,bezzeg aki öltönyben politizál,és rúgja a labdát,esetleg megörökli a céget az már rögtön nagyobb faxxal született mint te,és a több tesztoszteron miatt nagyobbak a sikerei.

Mert ő az alfa...

Bakker bemész egy bankba külföldön,és mondod hogy szeretnél befektetni 2000 milliót,akkor megkérdezi a biztonsági őr,hogy miért félsz hogy ilyen halkan beszélsz.

És megjegyzi mellesleg,hogy beszélj csak hangosabban,mert náluk nem szégyen ha valaki szegény.

Én nem áldozom az életem idejét ezeknek a majmoknak.

Megyek külföldre,és többet vissza se nézek.

2021. dec. 8. 23:31
 32/34 anonim ***** válasza:

@23:31

Na igen, a magadfajta megmondó emberek azok, akik egész nap prédikálnak, hogy ők mennek külföldre, itt hagyják ezt az egész szart, aztán soha életükbe ki sem teszik a lábukat az országból. Csak robotolnak a gyárba. :)

2021. dec. 9. 08:30
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem robotolok gyárba,tanulok.

:)

2021. dec. 9. 11:26
 34/34 anonim ***** válasza:

2 szakmám lesz,kint bárhová megyek mindenhol lesznek opcióim,nem csak az az 1 hely ahova felvesznek szánalomból,mert más opció nincs. Lol.

A magunkfajta megmondó emberek többre vágynak,mint egy átlagos szőke kis picha,akit jópénzért eltartasz,havi netto szutyok akkor is,ha már 20 éve dolgozol,és hogy csak ezt a 3 négyzetméteres patkánylyukat lássák mindennap.

És meg is szerezzük.

Vannak orszàgok,ahol ugyanennyi munkáért normálisan meg lehet élni,és még ismerik azt a szót hogy kultúra.

2021. dec. 9. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!