Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi volt/lesz a legvégső...

Mi volt/lesz a legvégső dolog/munka amit elvállalnátok ebben a nagy szegénységben?

Figyelt kérdés
Kit, hogy érint?
2013. febr. 22. 08:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, h mit vállalok, hanem az, hogy mi van. Ha legalább látnék normális álláshirdetéseket, mondjuk takarítást, elvállalnám, de ezek legtöbbször burkolt szexhirdetések, olyan a megfogalmazás is. Gyerekfelügyeletet vállalnék fillérekért, de itt mivel nincs munka, az anyák maguk vannak otthon a gyerekeikkel. Szóval nincs rá nagy kereslet. Eddig csak ismerősök gyerekeire vigyáztam. Adhatnék nyelvórákat a végzettségem szerint, de nem angoltanár vagyok, mást meg nem keresnek. Meg csak feketén tudnám csinálni, így meg nem merem hirdetni. bolti eladónak, árufeltöltőnek, gyrosozóba mosogatónak jelentkeztem, nem hívtak vissza.
2013. febr. 22. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát azért a sarokra nem állnék ki, ha rászorulnék sem!
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Dolgoztam kukásautón diákként.

Most meleg irodában ülök jó fizuért,de ha kirugnának és nem találék jobbat,kukásoknál is megpróbálkoznék.

4/12 anonim ***** válasza:
59%

A legvégső: politika

Erre nehezen venne rá a lélek. Különbenis mindenki engem utálna.

Most ugyan nem vagyok gazdag, de legalább senki nem kívánja a halálom. Remélem :)

2013. febr. 22. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Dolgoztam már takarítóként, sőt dolgoztam éjszaka egy busz festő cégnél is takarítóként. Nő létemre kromofággal dolgoztam.

Egy valamit soha nem csinálnék ha nagy szegény lennék. Nem lennék qrva.. A gyomrom nem venné be...

2013. febr. 22. 10:15
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Hol van itt nagy szegénység?! Évek óta jól fizető állásom van. Emberek tanulni kellett volna, és nem a napot lopni, amikor iskolába jártatok!!! Érdekes módon, amikor a többi osztálytársam bulizott, meg nagyban szórakozott, én addig otthon tanultam, és meg is lett az eredménye. Én jól élek, ők meg nem. Ilyen egyszerű.
2013. febr. 22. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez nagyon ostoba kijelentés volt. Attól, hogy tanultam, diplomát szereztem, nem gagyit, de most nem kelendő, egy nyelven alapfokon, egyen felsőfokon beszélek, van szakmai tapasztalatom, OKJ-s szakmám is, amit tudtam, kihoztam magamból és még fogom is.

De ettől még a 100 000 álláshelyre van kb. 600.000-1 millió munkanélküli.

2013. febr. 22. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
AKi akar, meg tud élni. Nem várni kell a sült galambot. Cselekedni kell.
2013. febr. 22. 20:05
 9/12 anonim válasza:

Ha van nyelvtudásod, akkor külföldön mosogatsz legvégső esetben, amivel viszont jobban keresnél mint a magyarok 90%-a.

A fiataloknak ma nem éri megy Magyarországon maradni, mindenképpen külföldön érdemes munkát keresni.

2013. febr. 22. 22:06
 10/12 anonim válasza:
Mindegy, hogy milyen szar melóval kezded, ha jól dolgozol és képzed magad, akkor elő fognak léptetni nagyon hamar. Egy csomó ember azonnal a jó állást akarja, és nem hajlandó fél-egy évet rászánni, hogy a cégen belül jusson feljebb.
2013. febr. 23. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!