Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyűlölök itt dolgozni, de nem...

Gyűlölök itt dolgozni, de nem merek felmondani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszer már felmondtam, de a főnököm megfenyegetett, hogy ez nem olyan cég, ahonnan csak úgy ki lehet lépni hipp-hopp, mert ha fel merek mondani, akkor be leszek perelve, meg rám fogja küldeni a rendőrséget, meg minden egyebet. Megijedtem, és kényszerből maradtam, azóta minden napról napra rosszabb, már hányingerrel, és gyomorgörccsel járok be dolgozni, és éjjelente nem alszok.

A légkör szörnyű, mindenki kibeszél mindenkit, mindenki elátkoz mindenkit nagyon durván, minden egyes lépésemet a kollégáim bíráljàk, lenéznek, szurkàlódnak velem szemben, piszkàlnak. A cég részéről nincs szabadság, táppénz, normális bejelentés, nem fizetik ki a túlóràt, nincs öltöző (pedig olyan ruhánk van, ami kötelező viselet, és àtöltözésnél teljesen le kell vetkőzni, szóval előírás lenne), a főnök is egy idegbeteg. Kollégáim tanulatlanok, és ez látszik is, minden második szavuk valami undorító dolog, ordítoznak, stb. Én nem vágyom ilyen "emberekre". Nem ide való vagyok, nem bírom ezt a közeget elviselni.

Életem első munkahelye. Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot, hogy szabaduljak el erről a pokoli helyről!

A kérdés sajnos teljesen komoly, jó lenne viccelni, de szinte már sírógörccsel írom ezeket a sorokat.

2021. dec. 6. 17:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is párt közeli cégnél dolgoztam, fel is mondtam másfél év után, miután láttam, hogy mik folynak ott.

Nyugi, nem tudnak semmit csinálni. Ha meg beprobalkoznak, akkor bedobod a médiába a sztorit pl telex, partizán

2021. dec. 6. 18:52
 22/29 A kérdező kommentje:
Van szerződésem, be is vagyok jelentve nagyjából, de pl dolgozom közel 300 órát egy hónapban akkor se vagyok bejelentve csak 240-250 órát maximum, tehát így a fennmaradt órákat ki se fizetik, le se lehet csúsztatni, meg semmi ilyesmi. Szabadság meg eleve nincsen csak papíron, mert ha elmennék szabadságra nem lenne aki helyettesít, így erre hivatkozva nem lehet kivenni soha. De már mondtàk, hogy ha nem veszem ki, akkor kifizetve se lesz, ne is álmodjak ilyenről. Ráadásul ha ünnepnap dolgozom, vagy hétvégén akkor megilletne tudtommal a bónusz törvény szerint(javítsatok ki ha tévedek), de nem kapok semmilyen juttatást. Benzinpénzt is kéne adniuk, de azt se adnak.
2021. dec. 6. 22:34
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad megfélemlíteni,tudja hogy pályakezdő vagy,valószínűleg látja rajtad hogy nem vagy teljesen képben a dolgokkal,kiszolgáltatott vagy és ezt akarja kihasználni arra hogy éhbérért szétdolgoztasson.Akármikor felmondhatsz,csak blöfföl a rohadék mert látja a kétséget benned de semmi nem fog történni,állj ki magadért.

Ennél bármilyen gyár jobb,nem ér ez a szar munkahely ennyi szenvedést.Add be papíron a felmondást,ne hagyd hogy manipuláljon,végezd el ami részedről kötelező(felmondási idő),a többivel ne foglalkozz,csak üres duma.

2021. dec. 6. 23:16
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem megyek gyárba. Négy szakmám van, az egyik technikusi, másik szakmám meg építőipari. Építőiparban akarok dolgozni, kaptam is ajánlatot, csak mint írtam mikor beadtam a felmondàst a főnök megfenyegetett, és nem mentem. Pedig ott kétszer ennyit kerestem volna. Tudom, én vagyok a hülye, mint írta itt 1-2 ember. Magam se tudom mit keresek itt. Minden kollégámat gyűlölöm, majdnem mind úgy beszél rólam, mint valami fogyatékos, tanulatlan hülyéről, pedig én vagyok a legtanultabb közöttük, meg én legalább tudok kultúrált lenni hozzájuk képest, mert nekik annyi a szókincs, hogy "megba szom, ge ci", meg hasonlók. Gyomorforgató az egész hely. Legszívesebben már holnaptól nem jönnék be soha többé.
2021. dec. 7. 00:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adtunk bőven tanácsot. Nem akarsz kilépni onnan, ez van. Akkor minek írtad ki a kérdést? Úgyse fogsz változtatni, pedig kamu amit a főnököd mond.
2021. dec. 7. 07:24
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kilépsz vagy csicskulsz tovább (és utóbbi esetben jóllehet az egészséged is bánja majd). Ez a két lehetőség van. Arra hiába vársz, hogy majd leszáll egy tündér és a pálcájával a főnöködből és a kollégáidból is korrekt, jó fejeket varázsol.
2021. dec. 7. 11:22
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

A Cartelnél vagy a Maffiánál dolgozol ? xd

Beadod a felmondásod kitöltöd a 30 napod és csókolom . Munkaügyi kivizsgálás nélkül meg nagyon nincs mit rád húzni . A beszélgetés alatt én azért a mobilommal felvenném mit mond a főni mivel így később valamire használni lehetne azt

2021. dec. 7. 12:16
 28/29 anonim ***** válasza:
57%

Pontosan, ahogy a 27-es írja.

Ahhoz hogy valakit munkaügyileg felelősségre vonjanak, előtte számos lépés van, amit írásban kellene prezentálni a munkáltatónak...

És nyilván nem fogja tudni!

Figyelmeztetés, szóban, írásban, és egyéb lépések...

2021. dec. 7. 12:24
 29/29 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
2021. dec. 7. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!