Van itt olyan aki csak azért oltatta be magát mert munkáltatója kötelezte?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 12:57
2/16 anonim válasza:
Anyám. Nem oltásellenes és 2-t már kapott. Nézetett elenanyagszintet kiváncsiságból. Még mindig nagyon magas neki ezért nem foglalkozott a 3. oltással. De eü, és mivel ott kötelező a 3. el kellett mennie beadatni.
3/16 anonim válasza:
Engem konkrétan megfenyegettek, hogy ha nem veszem fel az oltást x-időn belül, megszűnik a munkaviszonyom. Nem vagyok sem egészségügyis, sem pedagógus.
4/16 anonim válasza:
Apámnak ugyanaz van most, mint a #3-nak.
5/16 anonim válasza:
Cdak válasszátok meg jövőre is ezt az elmeháborodottat, és lehet elviselni a következményeit.
6/16 anonim válasza:
#5, Nem Magyarországon élek, es tucatnyi esetről tudok már az év elejétől ahol burkoltan kötelezték a dolgozokat, mikor meg sehol sem volt szó arrol hogy valaha köteleznék az oltast.
7/16 anonim válasza:
"Engem konkrétan megfenyegettek, hogy ha nem veszem fel az oltást x-időn belül, megszűnik a munkaviszonyom."
Ilyen nincs. Azaz lehet hogy veled előfordult, de a munkáltatónak nincs rá jogalapja hogy bármire kötelezzen.
8/16 anonim válasza:
Jogalapja nincs, sot létezik törvény ami ezt tiltja, de attol mondvacsinalt okkal ki tud rugni.
Tobb ezer embert programaltam oltasra, nem mind önkéntes volt...
9/16 anonim válasza:
Először azért mivel ahol helyszínileg volt az edzésem kellett a kártya felmutatása, viszont a 3-at azért mert eü-ben dolgozom.
10/16 anonim válasza:
7-es: megtették, tehát nem tagadhatod le, hogy van ilyen. Persze kétségbe vonhatod a szavaim igazságtartalmát, vádolhatsz hazugsággal, ha gondolod, magánügyed.
Velem ezt konkrétan megtették, tehát saját tapasztalatból tudom, hogy az ilyen abszurd dolog előfordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!