Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan aki csak azért...

Van itt olyan aki csak azért oltatta be magát mert munkáltatója kötelezte?

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 12:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
96%
igen
2021. dec. 3. 13:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám. Nem oltásellenes és 2-t már kapott. Nézetett elenanyagszintet kiváncsiságból. Még mindig nagyon magas neki ezért nem foglalkozott a 3. oltással. De eü, és mivel ott kötelező a 3. el kellett mennie beadatni.
2021. dec. 3. 13:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem konkrétan megfenyegettek, hogy ha nem veszem fel az oltást x-időn belül, megszűnik a munkaviszonyom. Nem vagyok sem egészségügyis, sem pedagógus.
2021. dec. 3. 13:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Apámnak ugyanaz van most, mint a #3-nak.
2021. dec. 3. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Cdak válasszátok meg jövőre is ezt az elmeháborodottat, és lehet elviselni a következményeit.
2021. dec. 3. 13:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
#5, Nem Magyarországon élek, es tucatnyi esetről tudok már az év elejétől ahol burkoltan kötelezték a dolgozokat, mikor meg sehol sem volt szó arrol hogy valaha köteleznék az oltast.
2021. dec. 3. 14:02
 7/16 anonim ***** válasza:
2%

"Engem konkrétan megfenyegettek, hogy ha nem veszem fel az oltást x-időn belül, megszűnik a munkaviszonyom."

Ilyen nincs. Azaz lehet hogy veled előfordult, de a munkáltatónak nincs rá jogalapja hogy bármire kötelezzen.

2021. dec. 3. 14:02
 8/16 anonim ***** válasza:
6%

Jogalapja nincs, sot létezik törvény ami ezt tiltja, de attol mondvacsinalt okkal ki tud rugni.

Tobb ezer embert programaltam oltasra, nem mind önkéntes volt...

2021. dec. 3. 14:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Először azért mivel ahol helyszínileg volt az edzésem kellett a kártya felmutatása, viszont a 3-at azért mert eü-ben dolgozom.
2021. dec. 3. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

7-es: megtették, tehát nem tagadhatod le, hogy van ilyen. Persze kétségbe vonhatod a szavaim igazságtartalmát, vádolhatsz hazugsággal, ha gondolod, magánügyed.

Velem ezt konkrétan megtették, tehát saját tapasztalatból tudom, hogy az ilyen abszurd dolog előfordul.

2021. dec. 3. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!