Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mitől lehet az, hogy az új...

Mitől lehet az, hogy az új munkahelyeken csak 2-3 napig bírom, aztán meg felmondok?

Figyelt kérdés
Belefáradtam.
2021. dec. 1. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ennel az is jobb lenne, ha orvos megnezne, nagyon gyenge nyugtatot felirna, es ket hetet mindenkepp kibirnad. Annyi ido utan objektivan lathatnad, hogy annyira szar-e vagy bepanikoltal.

En a gimnaziumot gyuloltem eloszor annyira, hogy vilagga tudtam volna menni. Ekkor anyukam megigerte, hogy keresunk masik iskolat. Ez akkora megkonnyebbules volt, hogy baratkoztak velem, kezdtem szokni, ertettem az uj anyagot (spin, kvantum kemiaoran). Vegul kimondottan megszerettem.

2021. dec. 1. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert nem érzed jól magad ott?

Legalább lesz összehasonlítási alapod, és jobban fogod értékelni egyiket a másiknál.

2021. dec. 1. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan munkahelyem, hogy csak egy napot töltöttem ott.érdekelt a munka, szimpik voltak a kollégák, a főnököt ismertem az akkori munkahelyemről,ő hívott mert elismerte a tudásom,-mégis szinte aznap leléptem!-hogy miért? röhögni fogtok!-bementem a budira pipilni,csak pipilni!de kiba...tt büdös volt, mert valaki elöttem kakilt! ezzel nem lett volna baj,én is szoktam! de felmértem a helyzetet, és láttam, ha ott le kell ülnöm kakilni,verte volna a fejem az ajtót, olya szűk volt a hely! na akkor eldöntöttem, hogy ide nem! szerencsére még nem mondtam fel az akkori helyemen, kivettem pár nap szabit, amolyan próbamunkára mentem!
2021. dec. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!