Mitől lehet az, hogy az új munkahelyeken csak 2-3 napig bírom, aztán meg felmondok?
Figyelt kérdés
Belefáradtam.2021. dec. 1. 08:30
1/13 anonim válasza:
2-3 nap alatt még a kollégád nevét se jegyed meg. Esetleg attól tartasz, hogy nem felelsz meg az elvárásoknak, és inkább elmenekülsz?
Igazából te tudod, hogy miért van így. 2-3 nap értelmezhetetlenül kevés.
2/13 anonim válasza:
Talán az lehet az oka, hogy két napot dolgozol csak le, amiért fityinget sem kapsz, ezért nincs meg az ösztönzőerő? De ha nem írod le, hogy mi a problémád, akkor csak találgatni lehet.
3/13 anonim válasza:
Nyilván nem olyan munkahelyekre jelentkezel amit még talán szerethetnél is, hanem amilyet találsz.
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon hajtok, hogy megfeleljek, meg is dicsérnek, de a harmadik napra szinte hulla vagyok és kellene még két napot menni, erre feladom és betelefonálok, hogy nem megyek többet.
2021. dec. 1. 09:48
5/13 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy ezek "átjáróház" szintű helyek, ahol sokan nem maradnak a próbaidő leteltével, de azért nem 2-3 napig!
2021. dec. 1. 09:49
6/13 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor rájöttem arra, hogy van annyi cég a Földön, hogy 3havonta cserélhetném le a helyeket.
2021. dec. 1. 09:50
7/13 anonim válasza:
Ne hajts annyira. Nem normális, ha szerdára kimúlsz :)))
9/13 anonim válasza:
Gyenge vagy.
Legalább 1 fizut simán meg lehet várni, aztán a szerzett infók alapján eldönteni mennyire reménytelen és nem megérős hely.
Persze biztos vannak olyan helyek ahol 1 nap is bőven elég látni, hogy mekkora sok kamu szarral tömtek a felvételinél. De azért na, rendszeresen? Ne már.
Ott már te cseszed el nagyon.
10/13 A kérdező kommentje:
Igen, velem lehet a gond, de egyik sem az igazi és a következő mindig jobbnak tűnik, aztán a végén a legjobb az lesz, ahol elsőre voltam, de oda már nem lehet visszamenni.
2021. dec. 1. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!