Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komolyan egyetemi diploma...

Komolyan egyetemi diploma "nem elég" a kfc-hez?

Figyelt kérdés
Betanított munkára jelentkeztem éttermi dolgozónak erre visszaírták, "nagyra értékeljük a tudását és tapasztalatat , de nem önre esett a választásunk".. Most komoylan ha már gyorsétterembe se kell az ember pedg jócskán leadtam akkor hova jelentkezzek? ÉS miért nem hívtak be legaább interjúra, ha úgyis minden jött ment kap esélyt?

2021. nov. 30. 10:34
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
akkor írják oda hogy kell gyorséttermi, tapasztalat ne azt hogy bárki jelentkezhet.. Ők se lehetnek toppon toborzs terén. (Amúgy meg egy névtelen odlalon miért ne sírhatnék? a szomszédod is lehetek vagy akár a volt tanárod stb ez az odlal ezért is van és, kértem is tanácsot). Aki HASZNOSAN válaszolt annak köszönöm
2021. nov. 30. 11:55
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

"8 általánost várnak el, éttermi betanított munkára."

aha. érdekes akiket én ismerek, gyorséttermi dolgozók, általában érettségizettek, valamilyen folyamatba lévő tanulmánnyal.

2021. nov. 30. 11:55
 33/48 A kérdező kommentje:
gondolom diákmunka. Ez teljes munkaidő volt. Napi 12 óra
2021. nov. 30. 11:58
 34/48 A kérdező kommentje:
ismered az egész országot? Ez elég meredek kijelentés volt azért
2021. nov. 30. 11:59
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

akiket én ismeret nem = az egész országgal.

Nem, nem diákmunka, általában esti tanrendben tanulók, mellette rendes bejelentéssel dolgoznak ott.

2021. nov. 30. 12:07
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb iránt nekem volt részem egy jó pár 8 általánosos emberrel dolgozni, és tényleg sokuk olyan egyszerűen mint a faék. Na őket pl. be sem tudnád állítani a kassza mögé hogy kiszolgáljanak meg pénzel bánjanak, mert totális káosz lenne.
2021. nov. 30. 12:15
 37/48 anonim ***** válasza:
77%

Nos, nem vagy való a KFC-be a következők miatt, és ezért nem is vesznek fel bevallottan tanult embert:

"...de a korrektséget elvárom, meg hogy ne rúgjanak belé az emberbe. Sok munkáltató elfelejti , hogy kétoldalú s szerződés, nem csak ő ad valamit hanem a munkás is az idejét, az energiáját, a minimum az lenne , hogy emberi mivoltában se sértse meg."

Akinek 8 általánosa van, vagy éppen letagadja a felsőfokút, inkább lenyelve a békát, ilyet nem fog elvárni és írni.

2021. nov. 30. 12:18
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Én jópár éves munkatapasztalattal, nyelvtudással és diplomával nem találtam sokáig állást, amikor váltani szerettem volna. Rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom, általában 3-4 féle önéletrajzzal, mégis az állások 99%-ától megkaptam, hogy sajnáljuk, de nem engem választottak. Aztán 1 hét múlva láttam ugyanazokat a hirdetéseket és valahogy nem hiszem el, hogy a több 100 jelentkező közül senki nem felelt meg.

De ez van, próbálkoztam tovább. Én is beadtam a Tescóba, Auchanba (bevásárlási asszisztensnek, akár részmunkaidőben is), irodába, raktárba és olyan helyekre is, ahol szintén van tapasztalatom. Volt olyan hely is, ahol a "kollégák" egyértelműen kijelentették előttem a főnöknek, hogy velem szeretnének dolgozni. Mégis kaptam 1 hét múlva a mailt, hogy nem engem választottak. Bár ott legalább visszaszóltak, ez sem jellemző. :D

Szóval próbálkozni kell, aztán egyszer összejön.

2021. nov. 30. 12:51
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Pont az a baj hogy túl sok,tudják hogy a diplomások csak akkor mennek ilyen helyre amíg nincs más lehetőség,akkor azonnal lépnek.Jobban járnak egy diákkal vagy 8 általános semmirekellő/semmittudó kiszolgáltatott emberrel mert neki nincs annyi lehetősége

Amúgy meg lehet semmi köze ehhez,valószínűleg nem te jelentkeztél egyedül,volt más akinek mondjuk a személyisége,profilja jobban illett a munkához

2021. nov. 30. 12:53
 40/48 anonim ***** válasza:
83%

"akkor a sok gyorsétteremben dolgozó büfészakos csak legenda?" - többnyire igen. Tudod mikor dolgoztam utoljára bolti eladóként? Amíg csináltam a bölcsész diplomámat. Amint meglett, fel is vettek egy multihoz, azóta sem volt problémám a karrieremben.

Egyébként nem tudom, mit értetlenkedsz már itt 4 oldalon keresztül, nem kötelesek behívni interjúra. Minek rabolják az idejüket és a sajátjukat, ha valamiért nem voltál nekik szimpatikus, vagy már találtak mást?

2021. nov. 30. 15:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!