Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komolyan egyetemi diploma...

Komolyan egyetemi diploma "nem elég" a kfc-hez?

Figyelt kérdés
Betanított munkára jelentkeztem éttermi dolgozónak erre visszaírták, "nagyra értékeljük a tudását és tapasztalatat , de nem önre esett a választásunk".. Most komoylan ha már gyorsétterembe se kell az ember pedg jócskán leadtam akkor hova jelentkezzek? ÉS miért nem hívtak be legaább interjúra, ha úgyis minden jött ment kap esélyt?

2021. nov. 30. 10:34
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
9-eskeresek én(pénzügy) , de a covid még jobban rátett nagy a túljelentkezés.
2021. nov. 30. 10:44
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Írok neked egy szemléletesebb példát.Itt vagy te, egy szellemi munkához szokott ember, aki a 8 általánost igénylő munkára úgy jelentkezik, hogy ő diplomás.

Teszem azt jelentkezel kőműves segédmunkásnak.Ott az az elvárás, hogy toljad a talicskát, hordjad az építőanyagokat, fizikailag bírjad a munkát és gyere vissza dolgozni másnap is, mert szükség van a segédmunkásra.Na már most valahol jogos a feltételezés, hogy nem téged választana a munkaadó.

13/48 A kérdező kommentje:
ráadásul sok helyre tapasztalat kell jó pár év . neem 2 év van azza meg kitörölhetem mostanában.. Persze keresek én , de nem egyszerű.
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Találtak nálad jobb jelentkezőt, minek pazarolják így rád az idejüket egy interjúval?
2021. nov. 30. 10:45
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg olyan helyeket, ahol szívesen dolgoznál, hogy szívesen elmennél gyakornoknak hozzájuk. Ha sikerül bekerülnöd és odateszed magad, akkor ott fognak fogni, ha nem, akkor is lesz egy plusz sor az önéletrajzodban, hogy x cégnél voltál gyakornok egy ideig.
2021. nov. 30. 10:47
 16/48 A kérdező kommentje:
De bírom a fizikai munkát is. SZoktam futni 20km-t lefutok egy óra alatt kinyomok 130kg-ot, nem hiszem, hogy ne bírnám.. ÉS igen addig kellene amíg nincs más. De nem hiszem hogy gyorsétterembe évekre jelentkezne bárki.
2021. nov. 30. 10:47
 17/48 A kérdező kommentje:
14 ha így lenne lenyelném. De 2 nap múlva újra kint a hirdetés. Magyarán senki nem volt elég jó nekik..
2021. nov. 30. 10:48
 18/48 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom persze, merrefelé laksz, de egy hasonló pozícióval is lehetne kezdeni: [link]
2021. nov. 30. 10:49
 19/48 anonim ***** válasza:
89%
Látom még mindig nem érted.Ahol 8 általános végzettség elég, oda olyat is vesznek fel.Egyszerűen azért, mert ők hozzá vannak szokva a hasonló munkákhoz, mivel nekik csak fizikai munkára van lehetőségük, jóformán.Te hiába írod nekünk milyen sportos vagy.Beadtál egy olyan önéletrajzot, ahol kiemelted milyen szellemi munkára vagy képes.De ennél a munkánál a fizikai terhelhetőség az elsődleges szempont.Ők valahol jogosan feltételezték azt, hogy van nálad alkalmasabb jelentkező, aki talán tovább is dolgozna náluk, mint egy hónap.
2021. nov. 30. 10:50
 20/48 A kérdező kommentje:
18 egy próbát megér. rakárosként vagy boltosként is ellennék egy darabig akár. MOost még van egy kis tartalékom , de kb 2 hónap még és nagyobb lesz a baj.
2021. nov. 30. 10:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!