Betanított munkára jelentkeztem éttermi dolgozónak erre visszaírták, "nagyra értékeljük a tudását és tapasztalatat , de nem önre esett a választásunk".. Most komoylan ha már gyorsétterembe se kell az ember pedg jócskán leadtam akkor hova jelentkezzek? ÉS miért nem hívtak be legaább interjúra, ha úgyis minden jött ment kap esélyt?
Én különböző önéletrajzokat csináltam, diplomával magyart és angolt, diploma nélkül magyart és angolt. Mivel én sem találtam sokáig állást, én is átmenetileg lejjebb adtam az állások színvonalából és raktárosként dolgoztam amire a diploma nélküli önéletrajzzal jelentkeztem. Nagyon durva volt, a főnök előadta hogy rendes és 3db 10 perces szünetet tart 1db 15- és 1db 20 perces szünet helyett, és senki sem vette észre hogy megfosztották őket 5 perctől.
Lényeg a lényeg, hogy az állás szintjének megfelelően küldd az önéletrajzot.
2021. nov. 30. 17:28
42/48 anonim válasza:
Bakker mit kínlódtok... Egy caros jogosítvánnyal 3perc alatt lehet munkát találni.
2021. nov. 30. 17:43
43/48 anonim válasza:
42! Lehet persze, én is gondolkodtam az ételfutár állásokon akkor. Csak amikor elmentem megnézni, akkor kiderült, hogy a fele sem igaz annak, amit mondtak.
2021. nov. 30. 20:35
44/48 anonim válasza:
Le kell tagadni ilyen esetekben a diplomát, kivenni a cv-ből. Ezeken a helyeken főleg fix embert keresnek (akikről tudják, h nincs lehetőségük csak úgy pattogni egyik helyről a másikra, ezért kérnek csak 8 általánost), rólad viszont azt gondolják, h ahogy találsz valami jobbat dobbantasz.
2021. dec. 1. 14:34
45/48 anonim válasza:
Az érdeklődés, a tudás iránti vágy hátrány... hogy jutottunk el idáig..
2021. dec. 2. 14:21
46/48 anonim válasza:
Fuhh, hát neked legalább visszajeleztek onnan, ahova jelentkeztél.
F
2021. dec. 3. 17:50
47/48 EVA800 válasza:
Van aki jobban süti q csirkecombot
2021. dec. 11. 18:42
48/48 anonim válasza:
Nyugi. Engem a Burger King 8 év éttermi üzletvezetői tapasztalattal sem vett fel. 😂
Kicsit válogatósok, hát na...
(A Covid miatt kényszerültem arra, hogy már oda is beálltam volna dolgozni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!