Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka mellett hogy van energiá...

Munka mellett hogy van energiátok másra?

Figyelt kérdés

19/F

Most kezdtem el dolgozni egy hónapja a LIDLben.

Hát gyakorlatilag egy hónapja úgy érzem hogy mást nem is csinálok.

Hazajövök full fáradt vagyok bármit is csinálni csak fekszem az ágyban majd elalszok.

Általában reggel 5re kell menni 3ig és az azt jelenti hogy hajnal 4kor van kelés.

És általában 10-11korul sikerül elaludni.

Én nem tudom h ez majd elfog múlni és az eleje ilyen nehéz?

A fáradtságtól (mert szinte fizikai munka), nincs étvágyam szerintem le is fogytam már vagy 5kgt.

Edzeni szeretnék eljárni de így lehetetlen

2021. nov. 21. 11:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
31%
Es ez meg semmi.. gondolom nem kulon laksz.. na majd akkor lesz igazan sok feladat
2021. nov. 21. 13:15
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

24/48-ban dolgozom. Esti sulizok mellette, van mellékállásom, otthon főzök, takarítok(egyedül élek), tanulok, készülök emelt érettségire, és nyelvvizsgára. Alkalmanként elugrok edzeni is, bár ez mostanában egyre kevesebbszer van. :/

Négy hónapja dolgozom.

21 éves vagyok.

2021. nov. 21. 20:08
 13/33 anonim ***** válasza:
83%
Le lehet pontozni, ettől még van napi 7-8 óra, ha levesszük az utazás, kaja, egyebek idejét akkor is 4-5 óra marad fáradtság ide vagy oda.
2021. nov. 21. 20:13
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
Azert nem edzel mert faradt vagy, azert vagy faradt mert nem edzel.. csak punnyadsz melo utan meg keveset alszol. Vegyel magadon erot es tord meg az ordogi kort. Legyel tokos, ne rinyalj.. bird ki aztan majd belejosz.
2021. nov. 21. 21:04
 15/33 anonim ***** válasza:
10%

Én is punnyadok meló utàn. Kb 2 óràra rákattanok a netre. Reggel 9-re megyek este 11-kor kijövök. Heti 2 szabadnap.

Mégis van életem. Kevés időt is el lehet tölteni tartalmasan.

2021. nov. 22. 00:43
 16/33 anonim ***** válasza:

Adott egy kérdés: kinek hogy van energiája, ideje munka mellett.

Válaszolók, akik leírják a hogyant: lepontozva!

Válaszolók, akik a kérdezővel együtt picsognak: felpontozva!

Nagyon jó :D

2021. nov. 22. 12:46
 17/33 anonim ***** válasza:
Szokasos 😀 de mind1.. kicsit se izgatnak a pontok 😅
2021. nov. 22. 13:18
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem én pontozok amúgy
2021. nov. 22. 17:46
 19/33 anonim ***** válasza:
Hát . Sajnos ez ilyen . Délután kénytelen voltam 1-2 órát aludni . Annyira elfáradtam . Több ismerősöm is abbahagyta az edzést hétköznap . Egyszerűen nincs rá energia . Bár 19 évesen még kicsit lazábbra foghatod . Majd ha vinned kell a háztartást is . Az még szűkösebb lesz :D
2021. nov. 23. 20:13
 20/33 anonim ***** válasza:

Úgy beállítanék kizárólag 1 hónapra dolgozni vendéglátásba embereket. Utána mehetnek vissza értékelni a szabad délutánt, szabad estéket, szabad ünnepnapokat, fizetett szabadságot/betegszabadságot. 14 óra után, heti 5 napban nyaralásként fognád fel.

Nem picsogok, ez az én választásom. Boldog életem van. Van párom, közös programok, és közös beszélgetések. Akkor is ha napi 2/3 óra. Álommunkahely kevés van, de ha már ott vagy is dönthetsz úgy, hogy jól érzed magad.

2021. nov. 23. 20:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!