Munka mellett hogy van energiátok másra?
19/F
Most kezdtem el dolgozni egy hónapja a LIDLben.
Hát gyakorlatilag egy hónapja úgy érzem hogy mást nem is csinálok.
Hazajövök full fáradt vagyok bármit is csinálni csak fekszem az ágyban majd elalszok.
Általában reggel 5re kell menni 3ig és az azt jelenti hogy hajnal 4kor van kelés.
És általában 10-11korul sikerül elaludni.
Én nem tudom h ez majd elfog múlni és az eleje ilyen nehéz?
A fáradtságtól (mert szinte fizikai munka), nincs étvágyam szerintem le is fogytam már vagy 5kgt.
Edzeni szeretnék eljárni de így lehetetlen
A Lidlbe engem nem vettek fel 21 évesen, pedig több év kereskedelmi tapasztalatom van. Mi a fene. Na mindegy.
A Lidl-nél elképesztően sokat kell dolgozni, más munkahelyen nincs ekkora hajtás. De nyugodj meg, ugyan ez volt velem és más fiatal kollégákkal is. Egy idő után jobb lesz, de nem sokkal. Sőt, mikor 3 hónapja nem kaptál szabit akkor a beled is lógni fog. Az idősebb kollégák ezt úgy oldják meg, hogy kevesebbet dolgoznak, és azt is inkább csak látszatra. Ki az aki 8 óra folyamatos munka után ne lenne dög fáradt?
Majd hozzászoksz.
Én legutóbb raktárban dolgoztam, hajnali 4:30-ra kellett beérni, és 17:00-ig tartott a munkaidő. Nehéz fizikai munka volt, kamionról és a kamionra kellett pakolni.
Fél 6kor hazaértem, jó háziasszony módjára még főztem-mosogattam-mostam a férjemre, aztán mivel levelezőn csináltam az egyetemet, mellette még tanultam is. Másnap megint 4:30-tól 17-17:30-ig munka volt.
Napi 3 kávéval sikerült. :D És másfél évig dolgoztam így. Neked is menni fog, hiszen fele annyi dolgod van. Hajrá.
Nehezen. Néha edzeni is eljárok, de kegyetlen nehéz.
Legnagyobb hátránya, hogy brutál gyorsan pörög az idő, mennek az évek aztán a nagy része csak fáradság meg munka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!