Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Magyar Orvosi Kamara újból...

A Magyar Orvosi Kamara újból ébresztőt fújt Orbánnak? vajon felébred vagy marad az éber álom?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont lesz.rja az orvosi kamarát.

Elég sűrűn szondázzák a közvéleményt, és az alapján mennek korlátozástémában.

2021. nov. 18. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:

"Pont lesz.rja az orvosi kamarát."

Hát pedig a MOK első számú javaslata ma bejelentésre került... és pont nincs igazad, mert a maszkot aztán mindenki gyűlöli mégis az lesz kötelező...

2021. nov. 18. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:

"Elég sűrűn szondázzák a közvéleményt,"

engem még soha senki meg nem kérdezett. nem érdekes?

2021. nov. 18. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem érdekes, mert anyagi csőd lenne végigkérdezni 9 millió nemtudomhányszázezer embert, ezért helyette kb ezer fős nagyságrendű reprezentatív mintát vesznek.

Attól még, hogy az orvosi kamara javaslatában szerepelt olyan, mint ami bejelentésre került, az ok-okozati viszonyról semmit nem mond el.

Ennyi erővel ha én azt mondom, hogy törvényt kellene hozni arról, hogy amit zsebre tesznek, egyszer és mindenkorra elvesztette közpénz jellegét (bár nem mondajék ilyet...), és esetleg máról holnapra Semjén éjféli indítványa nyomán megszavaznak egy ilyen törvényt, az amiatt volt, mert én azt mondtam, vagy azért, mert ők így látták célszerűnek?

2021. nov. 18. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Jövő tavasszal választások - momentán csak ez érdekli a kormányunkat.
2021. nov. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!