Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem ébredek fel?

Miért nem ébredek fel?

Figyelt kérdés
Eddig mindig meghallottam az ébresztőt,ám az utóbbi időben még úgy is hogy a leghangosabbra van állítva,úgy sem ébredek fel rá tudatosan. Anyukám azt mondja megébredek és kikapcsolom de én érre egyáltalán nem emlékszem. Lehet közrejátszanak az álmaim? Mostanság az összes álmomra emlékszem reggel,és a 90%ban valamilyen módon üldöznek....

2019. dec. 11. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze ehhez az álmaidnak. Csupán csak annyi, hogy télen szinte minden ember egyre fáradtabb, kimerültebb, még akkor is ha nem úgy érzi. Vitaminhiány, naphiány tehet erről.
2019. dec. 11. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor álmodunk, akkor vagyunk a legmélyebb alvási fázisban. Ha a reggeli órákban is ebben a fázisban vagy, simán kinyomod az ébresztőt úgy, hogy nem emlékszel rá. Tedd a telefonodat/ébresztőórádat a szobád másik végébe és akkor már nem tudod egy mozdulattal kikapcsolni.
2019. dec. 11. 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem nem érzékelem hogy szól az ébresztő. Egyszerűen nem hallom és ha a szoba másik felébe tenném még annyira sem ébrednék fel.
2019. dec. 11. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Nekem osztálytársam ilyen, egy kiránduláson ketten voltunk egy szobában (persze egymástól távol lévő ágyakban, mert nem vagyunk homokosak), és reggel szólt az ébresztő, majdnem megsüketültem, ő meg aludt, én szólni is próbáltam neki, de semmi reakció. Az ébresztőt nekem kellett kikapcsolnom. Amúgy ez lehetséges dolog, csak azt nem értem, hogy hogyan nyomod ki az ébresztőt, ha nem is hallod. Ez szerintem örök rejtély marad.
2019. dec. 11. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Van aki képes annyira mélyen aludni hogy akár ágyút is durrogtathatnak a füle mellett attól még alszik mint a tej. Ha viszont félálomban kinyomod az ébresztőt és visszaalszol akkor valószínűleg csak kimerült vagy. Ezt okozhatják a szorongásos álmaid, mert nem lesz elég pihentető az alvásod bármennyi órát is alszol. Ha egy héten kettőnél többször vannak szorongásos álmaid akkor érdemes egy szakembert felkeresned.
2019. dec. 12. 00:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2019. dec. 12. 06:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyetemen volt ilyen időszakom, amikor nagyon stresszes volt az életem. Folyton üldöztek/meg akartak ölni álmomban.

Én is így voltam az ébresztővel. Azóta olyan messzire rakom, hogy fel kelljen állnom érte.

2019. dec. 14. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez ki kell próbálni hogy álomban írok gyakorikérdésekre hátha valaki fel tud kelteni
2019. dec. 14. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!