Történt már ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy ez a megfelelő kategória.
Az előbb pont elaludtam és azt álmodtam, hogy ébreszt a telóm. De csak így hallottam és felébredtem azt hittem, hogy reggel van. Annyira élethű volt.
2017. márc. 20. 00:15
1/4 anonim válasza:
1x-2x volt. Nincs jobb annál, amikor kialudtad magad és tudod, hogy még 8 órát aludhatsz.
2/4 Badattitude válasza:
Óóó..:D Ennél elgondolkodtatóbb dolgok is megesnek az emberrel álom gyanánt, csak átlépünk felettük. Meglehet, rossz szögben, pózban aludtál. A tudatalattid " ismeri " az ébresztőd hangját. Azt érzékeltette veled, hogy ébredj fel, mert rossz pózban alszol. A vérnyomás hirtelen esését pld zuhanásnak észleljük sokszor az álmunkban. Naná, hogy felébredünk...A jelentőségteljes figyelmeztetést mindig nagyon élethű eseményként jelenik meg az álmunkban, aminek nem kell állandóan misztikumot kölcsönözni.
3/4 anonim válasza:
Volt már.
Én azt utálom amikor nagyon készülsz valahová és állandóan felébredsz. Fontos vizsga? Randi álmaid nőjével/férfijával? Állásinterjú egy olyan helyre amiért ölnél? Reggel fel kell venned az állomáson a rég nem látott legjobb barátod? Nehogy kialudd magad, pánikszerűen kelj fel vagy 4-6 alkalommal az éjszaka, mert az agyad azt hiszi, hogy elkésel!
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából csak az álom kategória miatt írtam ide nem a misztikumok miatt.
2017. márc. 20. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!