Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Biztos hogy a munka büdös...

Biztos hogy a munka büdös azoknak, akik más úton próbálnak pénzt keresni?

Figyelt kérdés
És itt most nem a bűnözésre gondolok, hanem ilyenekre, mint videóbloggerkedés, influencerkedés, tiktokon tátogás, statisztálás, kereskedelmi tvs produkciókban való szereplés.
2021. nov. 15. 12:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem az. Sőt élvezem!
2021. nov. 15. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak a videó bloggolásról esett szó, de én személy szerint, ha választhatnék hogy ugyanazt a pénzt, klasszikus értelmű munkával keresem meg, egy beteg és diktatórikus felettes mellett, indokolatlanul sok felelősséget rám ruházva, vagy pedig 12 óra statisztálással (ami kb. annyiból áll, hogy ott vagyok a háttérben), akkor én az utóbbit választanám.

És nem azért mert büdös a munka, hanem mert nem érzem kötelességemnek elviselni a felettesek agyi maszturbációik elviselését.

2021. nov. 15. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ott nincs értelme az egésznek, hogy egyrészt ezt a büdös a munka dolgot általában alul képzett csóró prolik szokták hangoztatni akik semmire nem vitték az életben mert se nem tanultak, se nem próbálkoztak csak panaszkodnak.

Másrészt minden "munka" amiért pénzt kapunk. Az, hogy valakinek a munkája egyben hobbi is már csak a hab a tortán. Senkit nem köteleznek arra, hogy egy bizonyos dolgot csináljon mindenki kitalálhat valamit amivel pénzt keres.

2021. nov. 15. 14:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is hülyét kapok attól, amikor a munkatársaim (és a főnökeim se) értik meg, hogy nem a vendéglátás az egyetlen dolog, ahol az ember pénzt kereshet.
2021. nov. 15. 14:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én magam például sokat túrázom, mondták is, hogy jó társaság vagyok, ismerősi körben szerveztem is túrákat útvonalakkal, egyebekkel.

Részt vettem teljesítmény túrákon, látom hol-mit lehetne fejleszteni. Gondolkoztam már, hogy időnként szerveznék én is, túrát, túra mozgalmat.

Például csináltam egy túra mozgalmat ami szerintem tök érdekes, de eléggé elhanyagolt, elhagyott. Gondolkoztam, hogy felveszem kapcsolatot a szervezővel, hogy szívesen átvenném az egésznek a szervezését, felfrissítve újabb fajta jelvényekkel, túra tippekkel, friss honlappal, új táblákkal.

Nyilván ez pénz, még azon is gondolkoztam, hogy lehetne támogatást szerezni rá.

Aztán sajnos elmúlt e a lelkesedés, na pont ezért becsülöm a tartalom gyártókat is. Mert alapvetően kitartónak kell lenni, és tolni kell, eleinte többet invesztálva bele.

Azt hozzá tenném, van aki relatív megél ebből. Vannak a túrázós körben "megélhetési túraszervezők" akik mennyiségi alapon működnek, nincs az úton ellátás, pontok, pontőrök, gyakorlatilag zéró bele invesztálással keresnek pénzt és több milliós összeget össze szednek ezzel.

Aztán most hogy ez elítélendő vagy sem, mindenki döntse el maga. Hiszen egyrészt vannak jobban szervezett túrák, akár hasonló áron is, másrészt nem kötelező a túráikra jelentkezni, az útvonal bejárható szabadon is, meg is osztják azt, szóval az egyénen múlik a dolog. Plusz sokan az ő túráik által szerethetik meg az egészet, és így adnak is valamit ezzel az embereknek.

2021. nov. 15. 15:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azon lehet vitatkozni, hogy mi számít munkának, van e termelői értéke vagy nincs.

De amíg pusztító körülmények vannak a "hagyományos" munkában, addig nem elítélendőek még a TikTok-on videóra tátogos "munkák" sem.

2021. nov. 15. 15:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de van olyan eset, amikor igen. Attól függ, mennyi energiát, időt hajlandó belefektetni. Aki ilyenekből el tudja tartani magát, az NEMCSAK tátog meg fotózgat, hanem kőkeményen tárgyal, rengeteget tervez előre stb.
2021. nov. 15. 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

Azért az beszédes, hogy senki nem mondta eddig azt, hogy "igen, az ilyeneknek büdös a munka."

Látszik hogy mindenkinek tele van már a hócipője a munkahelyi helyzetekkel.

2021. nov. 15. 21:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Látszik hogy mindenkinek tele van már a hócipője a munkahelyi helyzetekkel."

Szerintem ez nem feltétlenül függ össze a munkahelyi helyzettel.

Értelmes ember külön tudja választani a maga munkáját, életét másoktól. És belátja, hogy a "kidolgozom a belemet" munkán túl is van munka.

Vagy pont olyan munkát végez, amit szeret, és ezért sem irigykedik mások munkájára sem.

2021. nov. 15. 21:47
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért összefügg. Vannak azért sokan, akik ezért választották ezt az utat.
2021. nov. 16. 12:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!