Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ügyfélszolgálatosok! Hogy...

Ügyfélszolgálatosok! Hogy bírjátok elviselni és kezelni ezt a sok bunkó, türelmetlen ügyfelet?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

8. Vegyetek már fel,segítek,minden álmom otthon maradni és nem fizikai melót végezni szrér,hgyér.

Gondolom kezdő fizetésnek úgyis az lesz,de még mindig jobb sokkal.

Kösz!

Én is téged!

Éjjeli szekrényen a pohár tej,ha este megszomjaznál.

2022. febr. 11. 05:09
 12/15 anonim válasza:
94%

Én abból indulok ki, hogy neki is csak rossz napja van és szeretné ha valójában meghallgatnák... sokszor, elég a végighallgatás és megértés, ha már egyáltalán nem is tudsz neki segíteni...

Persze vannak kőbunkó kívételek...

2022. febr. 11. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

Csak kevés tud felhúzni szerencsére.

Utána káromkodom egyet esetleg.

Nálunk úgy vettem észre hogy inkább a női kollégákkal bunkók, a férfiakkal sokkal kevésbé.

Taxi diszpécser szolgálat

2022. febr. 28. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltatásokban sok a rendszerszintű hiba. Mire az ügyfél eljut odáig, hogy felhívjon egy ügyfélszolgálatost, akkorára már annyira frusztrált, hogy képtelen nyugodt hangnemben kommunikálni. A bunkókkal nem lehet mit tenni, ők nem csak a panaszukat élik ki általában, hanem az életük más területén való feszültség is itt csapódik le. Mindenki ezt mondja, de próbáld ne magadra venni, tudatosítani kell, hogy ami miatt ordítoznak az nem neked szól. Sajnos sokan vannak akik a lelkükre veszik ezt, de nem szabad. Nekem az egyik kollégám mindig félrerakta az ordítozókat, majd miután befejezték, megkérdezte hogy segíthet-e még valamiben. Itt vagy megint ordít, vagy elkezd normálisan beszélni. Szerencsére a főnökünk megértő volt, nem problémázott ilyenen.
2022. ápr. 26. 07:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélszolisként kezdtem, nagyon nehezen viseltem. Engem sem vettek fel jobb helyekre. Recepciós állással sikerült váltanom. Nekem bejött.
2022. máj. 13. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!