Ügyfélszolgálatosok! Hogy bírjátok elviselni és kezelni ezt a sok bunkó, türelmetlen ügyfelet?
8 pontosan. :) Főleg karácsonyi szezonban, ha olyan szektorban vagy, hát brutális..
A cég mindig spórolt nálunk is az embereken, fizetés az konkrétan szánalmas, pedig ezt idegrendszerrel bírni egy normális ember se bírja sokéig. Ezt tény.
Én 2-3 év alatt váltottam, előtte egy kicseszett pultban dolgoztam, ide is nehezen vettek fel. Innen továbblépni sem volt könnyű, de MUSZÁJ voltam kidolgozni magam ebből. Eddig is csak a kiemelkedően jó csapat tartott ott amúgy. Ha a csapat sem lett volna, sztem fél év alatt elhúztam volna másfelé. :D
Még az ügyfélszolgálti vezetőnk is megmondta, h nem egészséges ezt 3 évnél tovább nyomni így.. Ezt a munkakört meg xarba sem veszik, meg sem fizetik, a sok paraszt a dühét is rajtad tölti ki. nettó fél millióért sem mennék vissza, az a helyzet. De már türelmem sem lenne a hívásokhoz. (Ráadásul minél h*lyébbek, annál jobban vannak kiakadva amúgy. ) :D
A barátnőm dolgozott ilyen munkakörben. Felkészítették őket a bunkókra is.
Mesélte a sztorit, hogy hosszan magyarázott a kolléga az ügyfélnek, nem értette. A vége az lett, hogy az ügyfél ordított:- Bad meg a (k)urva anyád!
Mire a szolgálatos:
- Uram! Iyen szolgáltatás nem szerepel a cég kínálatában. Jó napot kívánok!
És letette.
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!