Telefonos ügyfélszolgálatos munkát hogy lehet kibírni?
Egy nagy magánklinika ügyfélszolgálatán dolgozom kb. 2 hónapja, de már teljesen kikészültem tőle. Alapvetően barátságos természetem volt mindig is, de mióta itt dolgozom, undorodni kezdtem az emberektől.
Szeretném még néhány hónapig kibírni, de úgy érzem, képtelen vagyok tovább tolerálni a bunkó, primitív embereket. Hogy lehetne ezen átlendülni? Nektek hogy sikerült?
Mint barmilyen hasonlo unalmas, monoton munkat hosszutavon.
Nehezen.
Akkor kijavitom magam.
Mint barmilyen hasonlo unalmas, monoton munkat hosszutavon, ahol lekezeloen bannak a velunk.
Nagyon nehezen.
Szedj magneziumot, mozogj valamit es etkezz egeszsegesebben. Elalvas elott neha citromfu teazni is szoktam.
Most ez lehet hulyen hangzik, de miota igy csinalom a dolgokat, sokkal nyugodtabb, kedvesebb tudok lenni a faraszto emberekkel is. Jobb a kozerzetem, igy kevesbe idegesitenek fel dolgok.
Sajnos már a magánklinikákra is csak azok járnak,akik közben tele van vannak lóvéval.
De közben gyökér tuskók és buták,mint a föld.
Jó napot kívánok
Szeretnék időpontot foglalni laboratóriumi vizsgálatra.
A nap bármely időszakában jó az időpont nekem, kivéve 7 órától 22 óráig.
köszönöm.
#4, köszönöm a tippeket, kipróbálom!
#5, sajnos nem csak azok járnak, akik tele vannak pénzzel, hanem azok is, akiket már az államiból elhajtottak. Most a vírushelyzet, ill. a PCR és ellenanyag tesztek miatt is eléggé "felhígult" az ügyfélkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!