Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Telefonos ügyfélszolgálatos...

Telefonos ügyfélszolgálatos munkát hogy lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Egy nagy magánklinika ügyfélszolgálatán dolgozom kb. 2 hónapja, de már teljesen kikészültem tőle. Alapvetően barátságos természetem volt mindig is, de mióta itt dolgozom, undorodni kezdtem az emberektől.

Szeretném még néhány hónapig kibírni, de úgy érzem, képtelen vagyok tovább tolerálni a bunkó, primitív embereket. Hogy lehetne ezen átlendülni? Nektek hogy sikerült?

2021. jún. 20. 15:19
1 2 3
 21/26 Senior Séf ***** válasza:
100%

Közel 20 éve hallottam, de nálam azóta is viszi a prímet:

https://www.youtube.com/watch?v=QVkjYCgO7W0

2021. júl. 19. 17:16
 22/26 anonim ***** válasza:
56%

"Ezeknek az embereknek van internetük, csak életképtelenek/lusták/igénytelenek."

Abszolút.

Mikor munka közben valaki rámír chaten (nem vagyok ügyfélszolgálatos), ismerős, és kérdez valamit, aminek a kifejtése kb. 5 perc lenne pötyögtetve, és se időm, se kedvem, google meg 1 mp kattintás és ott van az infó.

És érzem, hogy megsértődik, mikor 30 or magyarázat helyett egy linket küldök neki.

És nem, nem fogadja el, hogy minden ott van, ÉN ÍRJAM BE CHATRE.

2021. júl. 20. 11:45
 23/26 anonim ***** válasza:
56%
A jómódú betelefonáló felkészült, rugalmas, megértő pld, ha nincs időpont azonnal neki, kedves, türelmes, normális?
2021. júl. 29. 04:29
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Akkor ezert volt ennyi taho a telefonban, mikor maganuton probaltam meg a vervetelt is elintezni. Erthetoen, normalisan beszeltem, es arrogans, tamado, sot, pofatlan volt a telefon masik oldalan levo ember. Egyszeruen nem mentem inkabb abba a rendelobe.

Sajnos az van, hogy a magyar egy iszonyu bunko nep. Igy bunko a vendeg, bunko a pincer, egymassal frusztralkodnak.

Megertuk azt, hogy mar fogorvoshoz is Angliaban megyek.

Szoval nem a munkakorrel van a gond. Szarok az emberek arrafele.

2021. júl. 29. 14:08
 25/26 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ennél még a takarítás is jobb munka! (Nagyon barátságos környezetben és csupa derűs, mosolygós emberekkel voltam körülvéve a napokban...)

Azért küldtek el, mert nem voltam elég gyors - de a bizalom már az első órákban kezdett kialakulni irántam, mint általános légkör.

Gyorsaság hiányára példa: nem akartam a nagyon magas emeleti ablakból kiesni, mikor ablakot pucoltam. Nagyon szédültem, halálfélelmem volt. De nem szóltam, hogy nekem ez nehezen megy.

Sok pozitív visszajelzés volt a csendes, szófogadó természetem okán - élmény volt az a néhány óra, amíg ott tartózkodhattam.

2021. júl. 29. 16:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van a vendeglátásban. Azt tudom tanácsolni amit 11-es írt. Közöld velük a tényeket, de ne idegesitsd fel magad csak mert nekik nem úgy jött össze ahogy ők akarták. Ha nem tetszik nekik menjenek máshova. Nyilván ezt nem kell nekik mondani 🙂.

Annyit azért hozzátennék hogy valóban ők viszik a pénzt a magánkorháznak (az én esetemben a vendeglátóhelynek) , ezért kell kedvesnek lenni velük, hogy utána visszájára betegek (vendégek) legyenek magyarán mégtöbb pénzt vigyenek.

Azt a mentalitást el kell felejteni hogy te teszel nekik szivességet, hiszen te élsz belőlük, pontosabban a munkáltatód akit te képviselsz.

2021. aug. 13. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!