Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok, végeznétek olyan...

Lányok, végeznétek olyan irodai munkát, ahol napi 8 órában egyedül vagytok? (Se munkatárs, se ügyfél, max a főnök néha benéz.)

Figyelt kérdés

Állást hirdettem, webáruházi termékfeltöltő (online számítógépes munka, de mielőtt valaki ezzel jönne, nem lehet otthonról végezni, mert az egyedi termékek itt vannak).

Állásinterjún a jelentkezők többsége azon akadt ki, hogy egész nap egyedül lenne... ez tényleg olyan fura? (Nálunk középsuliban sok magának való, csendes, antiszociális lány volt, aki utált társaságban lenni, és 2 szót is alig lehetett vele váltani.)

Nem hiszem, hogy a mai világban mindenki társasági lény lenne... akkor mégis hova lettek ezek a lányok? :)

30/F

2021. okt. 23. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nagyrészt azok idegenkednek az ilyen munkától, akik szeretnek kifúrni embereket és konfliktust generálni ;)

Ha nincs más rajtad kívül, nincs kit kibeszélni, ezért gondolták meg magukat a jelentkezők. Aki vevő az ilyen munkaköre, 99%, hogy egy végtelenül normális, rendes, lelkiismeretes ember lesz a befutó.

2021. okt. 24. 10:51
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
Számomra egy igazi álommeló lenne, ha egyedül dolgozhatnék és nem kellene a többiek beszélgetését hallgatnom, de ilyen adatrögzítői munkára tipikusan minimálbért fizetnek, szóval valószínűleg belátható időn belül éhen halnék a fizetésből, ezért nem vállalnám. Legfeljebb diákmunkának jó, részidőben, zsebpénzért, amit az ember elbulizgat utána. Megélni nem lehet belőle.
2021. okt. 24. 11:16
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem fiatal lányokat kéne keresgélni.
2021. okt. 24. 19:03
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha szimpi a főnök - szóval látom rajta, hogy nem egy perverz vadállat, akkor álmaim melója lenne :D

Lehet a fiatal lányok félnek attól, hogy nincs meg úgymond a biztonság. Én egyszer azért nem fogadtam el állásajánlatot, mert 3 férfival kellett volna dolgozni és a főnök sem volt túl bizalomgerjesztő - fiatal lányként kényelmetlenül éreztem magamat ott. Van lány, akit ez nem zavar, magabiztosan elvan férfitársaságban, de szerintem sokan vannak még úgy, hogy egyedül ismeretlen férfiakkal bizalmatlanok.

26/N

2021. okt. 25. 13:31
 25/25 anonim ***** válasza:

5. Vagyok

Ölnék egy ilyen állásért.

Jelenleg én is munkát keresek,de csak középfokú végzettségem van.(érettségi nélkül)

Így sok hely nincs,de reménykedem.

2021. okt. 25. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!