Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok, végeznétek olyan...

Lányok, végeznétek olyan irodai munkát, ahol napi 8 órában egyedül vagytok? (Se munkatárs, se ügyfél, max a főnök néha benéz.)

Figyelt kérdés

Állást hirdettem, webáruházi termékfeltöltő (online számítógépes munka, de mielőtt valaki ezzel jönne, nem lehet otthonról végezni, mert az egyedi termékek itt vannak).

Állásinterjún a jelentkezők többsége azon akadt ki, hogy egész nap egyedül lenne... ez tényleg olyan fura? (Nálunk középsuliban sok magának való, csendes, antiszociális lány volt, aki utált társaságban lenni, és 2 szót is alig lehetett vele váltani.)

Nem hiszem, hogy a mai világban mindenki társasági lény lenne... akkor mégis hova lettek ezek a lányok? :)

30/F

2021. okt. 23. 19:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten jó dolog, teljesen nyugodtan lehet dolgozni, senki nem zavar.
2021. okt. 23. 19:46
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem irodai, de eletem legjobb munkája, mikor sofőr voltam. Csak én, és csak a címeken talalkoztam emberekkel, de ott se sokat kellett beszélni. Ebből imádtam. Szívesen mennek olyan irodai munkára is, mint amit te említettél.

26\N

2021. okt. 23. 19:48
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
én egyedül viszek egy üzemet és imádom, agybajt kapok a sok nő egész napos unalmas fecsegésétől
2021. okt. 23. 19:49
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Épp munkakeresésben vagyok, az ilyen munka az álmom. Nyilván, nem mindenki szeret egyedül lenni, kifogtad az olyanokat, akik társaság kedvelők.
2021. okt. 23. 19:49
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok.

Milyen ajánlatról lenne szó?

2021. okt. 23. 19:54
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez álommunka(lenne)🥳
2021. okt. 23. 19:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgysincs ott senki, miért fontos, hogy lány legyen?
2021. okt. 23. 19:57
 8/25 anonim ***** válasza:
72%
Személy szerint rémálom lenne számomra egy ilyen munka, nekem túl unalmas és ingerszegény lenne, főleg, hogy egyik érdeklődésemhez se köthető. Viszont ismerek olyan embereket (nőket és férfiakat egyaránt), akiknek ideális lenne egy olyan munka, ami során senkivel se kell érintkezni.
2021. okt. 23. 19:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez lenne a tökéletes munka.
2021. okt. 23. 19:59
 10/25 Metionin ***** válasza:
100%
Simán, csináltam is hasonlót, szerettem. Főleg hogy akkor pont kolis voltam, összezárva egy szobába 2 idegennel, örültem ha legalább a munkában egyedül lehettem.
2021. okt. 23. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!