Lányok, végeznétek olyan irodai munkát, ahol napi 8 órában egyedül vagytok? (Se munkatárs, se ügyfél, max a főnök néha benéz.)
Állást hirdettem, webáruházi termékfeltöltő (online számítógépes munka, de mielőtt valaki ezzel jönne, nem lehet otthonról végezni, mert az egyedi termékek itt vannak).
Állásinterjún a jelentkezők többsége azon akadt ki, hogy egész nap egyedül lenne... ez tényleg olyan fura? (Nálunk középsuliban sok magának való, csendes, antiszociális lány volt, aki utált társaságban lenni, és 2 szót is alig lehetett vele váltani.)
Nem hiszem, hogy a mai világban mindenki társasági lény lenne... akkor mégis hova lettek ezek a lányok? :)
30/F
Ugyan nem irodai, de eletem legjobb munkája, mikor sofőr voltam. Csak én, és csak a címeken talalkoztam emberekkel, de ott se sokat kellett beszélni. Ebből imádtam. Szívesen mennek olyan irodai munkára is, mint amit te említettél.
26\N
Férfi vagyok.
Milyen ajánlatról lenne szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!