Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyik munkatársam miért...

Egyik munkatársam miért mindig van elfoglalva? Nem beszélek vele de mindig odajön és velem van kiakadva és velem foglalkozik mit miért hogyan csinalok

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Felettesed bármilyen szinten?
2021. okt. 6. 09:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem
2021. okt. 6. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Akkor kulturáltan küldd vissza a kedves mamájába. Ha többen dolgoztok egy irodában, akkor én a helyedben egy ilyen alkalommal megjegyezném neki jó hangosan, hogy ha ezt az időt, amit az én b@szogatásomra fordít, a saját munkájával töltené, már biztosan előléptették volna.
2021. okt. 6. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha hangosan kritizálja a másikat, akkor annyira feltűnő, hogy az ő munkája szar. El kell küldeni, hogy törődjön a maga dolgával, te a főnöködnek felelsz.
2021. okt. 6. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
*akkor nem annyira feltűnő
2021. okt. 6. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem a felettesem, ott és úgy folytatnám a munkát, ahol abbahagynám, - ha figyelnék rá! Voltak már olyanok, akik próbálkoztak, aztán rájöttek, hogy én nem az ő nézőterükön ülök. Eredményt nem értek, lekoptak.
2021. okt. 6. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!