Egyik munkatársam miért mindig van elfoglalva? Nem beszélek vele de mindig odajön és velem van kiakadva és velem foglalkozik mit miért hogyan csinalok
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 09:41
2/6 A kérdező kommentje:
Nem
2021. okt. 6. 09:48
3/6 anonim válasza:
Akkor kulturáltan küldd vissza a kedves mamájába. Ha többen dolgoztok egy irodában, akkor én a helyedben egy ilyen alkalommal megjegyezném neki jó hangosan, hogy ha ezt az időt, amit az én b@szogatásomra fordít, a saját munkájával töltené, már biztosan előléptették volna.
4/6 anonim válasza:
Mert ha hangosan kritizálja a másikat, akkor annyira feltűnő, hogy az ő munkája szar. El kell küldeni, hogy törődjön a maga dolgával, te a főnöködnek felelsz.
6/6 anonim válasza:
Amennyiben nem a felettesem, ott és úgy folytatnám a munkát, ahol abbahagynám, - ha figyelnék rá! Voltak már olyanok, akik próbálkoztak, aztán rájöttek, hogy én nem az ő nézőterükön ülök. Eredményt nem értek, lekoptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!