Nekem vannak nagy elvárásaim a munkatársaimmal?
Fura. Megfizetnek legalább?
Ha más szempontból sem érzed tökéletesen magad, akkor gondolkodj el a helyváltoztatáson.
Akkor maradj és keress máshol barátokat. Ennek a távolságtartásnak is van előnye. Nehezebb lenne, ha folyamatosan hülyeségek fecsegésével fárasztanának.
A cégen belül (idővel) nem tudod máshová, más részleghez, csoporthoz átkérni magad?
Lehet, az elődöd is a magány miatt lépett le...
Az a gond, hogy ülünk egy irodában 5-6 fő. Ők ott beszélgetnek, nevetgélnek, de tőlem soha semmit nem kérdeznek, ami nem feladathoz kapcsolódik. Ha meg én szólok hozzájuk, két tőmondatban elintézik a válaszadást. És tovább folytatják maguk között a beszélgetést.
Sajnos máshol nem keresnék jól, ezen a területen van tapasztalatom, és ezért fizetnek jól.
Elvileg az elődömet elküldték valamiért, de ki tudja. Lehet, hogy csak ezt mondták.
Úgy gondolom, hogy még valahogy egy fél évet itt le kell húzni, utána egy 8-10 hónappal a hátam mögött könnyebben át tudok menni máshová, nem fogják azt gondolni, hogy határozatlan lennék.
Lehet annyira összeszoktak egymáshoz hogy egyáltalán nem akarnak mással foglalkozni.Én nem erőltetném ha nem akarják,bár lehet idővel nyitottabbak lesznek amikor már te is több ideje vagy ott és nem leszel annyira új.
Én ezért nem váltanék munkahelyet ha amúgy jó,nem lehet tudni máshol milyen emberek lennének.Lehet szivatnának meg kibeszélnének egyfolytában és visszasírnád ezt,értékeld azt hogy legalább nem akarják megkeseríteni a napodat.
Én ölnék egy ilyen helyért.
Nálunk az a baj, hogy megy a pletyka, a kibeszélés, uszítgatás meg hasonlók. Nem tudsz nem belekeveredni a vitába.
Szerimtem ehhez képest a te heelyed jobb. Mármint oké, nem a legjobb, de lehetne rosszabb is. Inkább erre gondolj.
Nem lehet, hogy valami okból besúgónak tartanak?
Egyvalakit válassz ki a társaságból, vele próbálj összemelegedni (nem úgy) , neki szívességet tenni. Ő lehet az ajtó, amelyen keresztül bevesznek maguk közé.
Szemtől szemben nem tudnád megkérdezni egyiküktől, mi a baj? Mondjuk a korban legfiatalabbtól.
Én is voltam ilyen helyzetben, illetve volt már olyan is, hogy munkatársat láttam ilyen helyzetben. Azt vettem észre, hogy ezt akkor csinálják, ha vagy sokkal rosszabb vagy sokkal jobb vagy a munkában mint ők.
Amit észre vettem még, hogy: ha abba hagyod a nyitást, próbálkozást feléjük, akkor a semleges helyzet a visszájára fordul, ki fognak utálni, ellenségnek fognak bélyegezni, úgyhogy az én tapasztalatom szerint muszáj legalább próbálkoznod bevágódni náluk.
4 hónap amúgy is kevés, akkor van baj, ha fél-1 év múlva is ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!