Kicsinyes vagyok, amiért számon tartom, hogy a munkatársam mennyit késik?
A váltásom rendszeresen elkésik a munkából, és emiatt tovább kell maradnom miatta. Nem túl sokat, max 5-10 perceket, de azt rendszeresen napi szinten. Már rengetegszer szóvá tettem, de mindig volt volami kifogása.
Az utóbbi egy hónapban, pontosabban 21 munkanapban részletesen vezettem, hogy melyik nap mennyit késett, és ezalatt összesen 126percnyi késést hozott össze. (havi több mint 2óra!)
Megmutattam neki a feljegyzésem, hogy a jővőben nem fogok tovább ingyen dolgozni miatta, és a következő alkalomnál panaszt teszek ellene a főnöknél.
Erre felháborodva kicsinyesnek titulált, és elém dobott 4ezer forintot "nesze b+" módjárá.
Ne remegj ezen, javaslok valamit.
Innentől pont annyit késs, amennyit ő. Ilyen egyszerű. Leírtak szerint, a főnökkel e miatt gond nem lesz, a kolléga meg észreveszi majd és ennyi.
Mondjuk a 4k, az korrekt volt. Ha így adta át, akkor az ő képességeinek hiányossága, de valahol értékelendő. Így is jó, meg lehet vele állapodni, hogy havonta elszámolás.
HA a pénz miatt van gondod ezzel, nem akarsz ingyé dolgozni.
Ha más miatt, akkor az előbb írt megoldás hatékony lehet.
Lehet adhds is pl
Csak ez meg kellene beszélni, hogy akkor jöjjön be előbb két órával egy nap.Vagy fizessen, de akkor kedvesen ne így.
#7 persze mert hirtelen felkapta a vizet. meg aki késik és rohan eleve nincs jó lelkiállapotban épp.
próbáld meg még egyszer amikor nyugodt vagy, meg ő is az. mondd neki, hogy beszéljétek meg, mert te nem akarsz neki rosszat, de neked ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!