Kicsinyes vagyok, amiért számon tartom, hogy a munkatársam mennyit késik?
A váltásom rendszeresen elkésik a munkából, és emiatt tovább kell maradnom miatta. Nem túl sokat, max 5-10 perceket, de azt rendszeresen napi szinten. Már rengetegszer szóvá tettem, de mindig volt volami kifogása.
Az utóbbi egy hónapban, pontosabban 21 munkanapban részletesen vezettem, hogy melyik nap mennyit késett, és ezalatt összesen 126percnyi késést hozott össze. (havi több mint 2óra!)
Megmutattam neki a feljegyzésem, hogy a jővőben nem fogok tovább ingyen dolgozni miatta, és a következő alkalomnál panaszt teszek ellene a főnöknél.
Erre felháborodva kicsinyesnek titulált, és elém dobott 4ezer forintot "nesze b+" módjárá.
Ez a "nem vagyok hajlandó" azt jelenti, hogy meghaladja a képességeid az emberhez méltó kommunikáció, nem megy. Tehát hasonlóan gyengébb képességű vagy, mint ő. Semmivel nem vagy több, jobb.
Ezért gondold ezt át...
Jó javaslat az is, hogy akkor innentől havonta egyszer 2 órával hamarabb megy be. Bármiféle minden félnek megfelelő megoldás jó lehet.
De ehhez legalább az egyik félnek szükséges, hogy emberhez méltó gondolkodási készsége legyen...
Ez egy gyár. Ne várd már el, hogy minden gyári alkalmazott, mindenféle magas szintű ismerettel és kommunikációs formával tisztában legyen, hiszen te sem vagy... sértődés ugye... Egy kategória, szint.
Próbálj meg jobb, magasabb szintű emberré válni ezzel, itt a lehetőség.
Sok sikert!
Kedves kérdező!
Hidd el,mindenkinek nem úgy megy az buszjárata meg stb,meg ki tudja hogy milyen problémáji vannak!
Miből gondolod azt hogy ő direkt késik?
Ennyi erőből késhetek volna 1 órát,de végkép nem árulkodunk!
Akkor beszéljétek meg!
DE normál ember komoly indok el hogy árulkodjon,de ez nem komoly indok!
13
De amit mondtam,az munka társadnak is busszal vagy villamossal jár vagy valami hogy késik,főleg ilyen nagyobb városokban jelemző pl:budapest,hogy késen az villamos stb..
Igaz,még kolis vagyok,de tudom milyen az közlekedés nagyobb városokban!
Főleg hogy fővárosban 5-10 percet kell várni az buszra vagy villamosra.
De egyébként kérdezz meg tőle finoman hogy miért késik ennyit,de mondom BEZÉLLJÉTEK meg,nem túl szép dolog árulkodni.
Kicsinyes vagy nem,akkoris paktány dolog valakivel ki tolni..
#13 a kicsinyes az egyáltalán nem volt korrekt tőle. nem vagy az, ha nem akarod ezt így.
az a kérdés, hogy tudod ezt úgy rendezni, hogy minnél jobb legyen, minnél kevesebbet ártva.
ha szólsz a főnöködnek és esetleg kirúgjál az kérdés össz vissz több jót okoz e vagy rosszat.
Szarj bele, és menj el időben.
Ha nincs ott, az ő hibája, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!