Kicsinyes vagyok, amiért számon tartom, hogy a munkatársam mennyit késik?
A váltásom rendszeresen elkésik a munkából, és emiatt tovább kell maradnom miatta. Nem túl sokat, max 5-10 perceket, de azt rendszeresen napi szinten. Már rengetegszer szóvá tettem, de mindig volt volami kifogása.
Az utóbbi egy hónapban, pontosabban 21 munkanapban részletesen vezettem, hogy melyik nap mennyit késett, és ezalatt összesen 126percnyi késést hozott össze. (havi több mint 2óra!)
Megmutattam neki a feljegyzésem, hogy a jővőben nem fogok tovább ingyen dolgozni miatta, és a következő alkalomnál panaszt teszek ellene a főnöknél.
Erre felháborodva kicsinyesnek titulált, és elém dobott 4ezer forintot "nesze b+" módjárá.
Menj el a pcsába munkaidő végénél,várna a halál egyfolytában arra hogy őfelsége mikor szándékoztat megjelenni a munkahelyen.Kifogásokat sem kell neki gyártani,ilyen hogy késik a busz,ezen lépjünk már túl egy munkahelyen.
Most nem arról van szó hogy egyszer rosszul volt vagy egyszer késett a busz,ilyen mindenkivel előfordul.Az a baj hogy minden nap ez van,ilyenkor egyel előbbi busszal kell menni vagy akármi,csak oldja meg.
Én rendszeresen biztos nem várnék miatta,mond azt hogy nincs kolléga,neked lejárt a munkaidő,adios.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!