Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kicsinyes vagyok, amiért...

Kicsinyes vagyok, amiért számon tartom, hogy a munkatársam mennyit késik?

Figyelt kérdés

A váltásom rendszeresen elkésik a munkából, és emiatt tovább kell maradnom miatta. Nem túl sokat, max 5-10 perceket, de azt rendszeresen napi szinten. Már rengetegszer szóvá tettem, de mindig volt volami kifogása.

Az utóbbi egy hónapban, pontosabban 21 munkanapban részletesen vezettem, hogy melyik nap mennyit késett, és ezalatt összesen 126percnyi késést hozott össze. (havi több mint 2óra!)

Megmutattam neki a feljegyzésem, hogy a jővőben nem fogok tovább ingyen dolgozni miatta, és a következő alkalomnál panaszt teszek ellene a főnöknél.

Erre felháborodva kicsinyesnek titulált, és elém dobott 4ezer forintot "nesze b+" módjárá.

2021. szept. 19. 09:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer szóltam a kollégáimnak, hogy még kéne pár perc mert iszonyú gyomorgörcs jött rám (vajon miért, ez se volt még velem máshol, csak azon a helyen, többször is), le kell feküdnöm egyenesbe valahol. 15 perc alatt tudtam magam összevakarni, addigra már fel is nyomtak a főnöknél, aki félrehívott, hogy az egészségügyi problémáim nem érdeklik a munkahelyemet. Amúgy máskor pontosan érkeztem mindig (meg végülis aznap is odaértem időben).
2021. szept. 19. 19:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Menj el a pcsába munkaidő végénél,várna a halál egyfolytában arra hogy őfelsége mikor szándékoztat megjelenni a munkahelyen.Kifogásokat sem kell neki gyártani,ilyen hogy késik a busz,ezen lépjünk már túl egy munkahelyen.

Most nem arról van szó hogy egyszer rosszul volt vagy egyszer késett a busz,ilyen mindenkivel előfordul.Az a baj hogy minden nap ez van,ilyenkor egyel előbbi busszal kell menni vagy akármi,csak oldja meg.

Én rendszeresen biztos nem várnék miatta,mond azt hogy nincs kolléga,neked lejárt a munkaidő,adios.

2021. szept. 20. 03:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem felháborít az ilyen szintű tiszteletlenség, pláne ha már többször kérted szépen, hogy időben jöjjön. Az, hogy még neki áll feljebb, meg, hogy lebaszta eléd a pénzt arról árulkodik, hogy leszarja, hogy te miatta minden nap később végzel. Az idődet rabolja. Az előző olyan kommentelőkkel abszolút nem értek egyet, hogy késik a busz vagy akármi más hasonló indok. Ez az ő dolga, nem neked kell megoldani vagy hozzá igazítani az életedet. Azok után, hogy többször jelezted, hogy jöjjön időben és ezt leszarta, én elmennék mikor lejár a munkaidő, ha ott van, ha nincs. Nem tudom hol dolgozol, megoldható-e. Nem tartanám a hátam miatta, főleg, hogy még tahó is volt. Ha ez nem opció, akkor bizony jelenteném a főnöknek.
2021. szept. 21. 22:55
 24/25 anonim válasza:
Havi 4000ert en orommel bent maradnék kemény 5 perccel tovább...
2021. okt. 1. 18:55
 25/25 anonim ***** válasza:
24-es nem az volt a kérdés, hogy te örömmel dolgozol-e többet 4000 ft-ért.
2021. okt. 1. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!