Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok, végeznétek olyan...

Lányok, végeznétek olyan irodai munkát, ahol napi 8 órában egyedül vagytok? (Se munkatárs, se ügyfél, max a főnök néha benéz.)

Figyelt kérdés

Állást hirdettem, webáruházi termékfeltöltő (online számítógépes munka, de mielőtt valaki ezzel jönne, nem lehet otthonról végezni, mert az egyedi termékek itt vannak).

Állásinterjún a jelentkezők többsége azon akadt ki, hogy egész nap egyedül lenne... ez tényleg olyan fura? (Nálunk középsuliban sok magának való, csendes, antiszociális lány volt, aki utált társaságban lenni, és 2 szót is alig lehetett vele váltani.)

Nem hiszem, hogy a mai világban mindenki társasági lény lenne... akkor mégis hova lettek ezek a lányok? :)

30/F

2021. okt. 23. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, igazi álom munka lenne ilyen szempontból
2021. okt. 23. 20:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék az ilyesminek, nem kellene azon aggódnom, hogy hogyan illeszkedjek be a munkatársak közé, és tudnék nyugodtan dolgozni.
2021. okt. 23. 20:09
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem. Számítógépekkel, programozással fogok foglalkozni, de ezt nem vállalnám be. Nem nekem való.
2021. okt. 23. 20:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
És miért csak lány?
2021. okt. 23. 20:14
 15/25 A kérdező kommentje:

Jól van, akkor ezek szerint csak rossz jelentkezőket fogtam ki :)

Amúgy az iroda egy kis lakás, zöldövezetben (még forgalom sincs, gyakorlatilag teljes a csend, nyugalom), én is úgy gondolom, egyedül nyugodtan lehet dolgozni, nincs aki az ember nyakában liheg, akit muszáj elviselni, és van valamilyen szintű szabadságérzet, pl. max erőn lehet hallgatni a zenét, ha az kapcsol ki...

"miért fontos, hogy lány legyen?" - Építkezem, és nem találok férfit fizikai munkára, lustaság és kedvhiány miatt... ezek után KIZÁRT, hogy férfit felvegyek irodai munkára! :)

2021. okt. 23. 20:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyen munkám van. Irodában dolgozok. Egyedül vagyok egész nap szinte. Néha bejönnek a főnökök, meg telefonálok sokat, de ennyi. Nagyon szeretem!! Biztosan lesz olyan lány, aki megfelel majd.

27N

2021. okt. 23. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
23%
Egyedul lenni onmagaban nem gond. Az kerdes, hol, hogyan. Kell-e felni pl.
2021. okt. 23. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Én végeznék, tök jó lenne. Mi most mondjuk ketten vagyunk egy irodaszerűségben, ritkán jön le hozzánk pár ember, éjszaka senki. Tök jó.
2021. okt. 23. 21:07
 19/25 anonim ***** válasza:
Ennél nincs is jobb munka! Érdekelne, - ha nem kell olyan polcokra felmászni, amelyektől tériszonyt lehet kapni és nem kell naponta megrakni x kamiont!
2021. okt. 24. 09:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen megtanulnám, és jól ellennék ezzel a munkával. jelenleg pont állást keresek.

Nagyon sok munkahelyen konfliktusok dúlnak a kollégák között, mert össze vannak zárva, nem is értem, miért ez az idegenkedés a jelentkezők részéről.

2021. okt. 24. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!