Lányok, végeznétek olyan irodai munkát, ahol napi 8 órában egyedül vagytok? (Se munkatárs, se ügyfél, max a főnök néha benéz.)
Állást hirdettem, webáruházi termékfeltöltő (online számítógépes munka, de mielőtt valaki ezzel jönne, nem lehet otthonról végezni, mert az egyedi termékek itt vannak).
Állásinterjún a jelentkezők többsége azon akadt ki, hogy egész nap egyedül lenne... ez tényleg olyan fura? (Nálunk középsuliban sok magának való, csendes, antiszociális lány volt, aki utált társaságban lenni, és 2 szót is alig lehetett vele váltani.)
Nem hiszem, hogy a mai világban mindenki társasági lény lenne... akkor mégis hova lettek ezek a lányok? :)
30/F
Jól van, akkor ezek szerint csak rossz jelentkezőket fogtam ki :)
Amúgy az iroda egy kis lakás, zöldövezetben (még forgalom sincs, gyakorlatilag teljes a csend, nyugalom), én is úgy gondolom, egyedül nyugodtan lehet dolgozni, nincs aki az ember nyakában liheg, akit muszáj elviselni, és van valamilyen szintű szabadságérzet, pl. max erőn lehet hallgatni a zenét, ha az kapcsol ki...
"miért fontos, hogy lány legyen?" - Építkezem, és nem találok férfit fizikai munkára, lustaság és kedvhiány miatt... ezek után KIZÁRT, hogy férfit felvegyek irodai munkára! :)
Pont ilyen munkám van. Irodában dolgozok. Egyedül vagyok egész nap szinte. Néha bejönnek a főnökök, meg telefonálok sokat, de ennyi. Nagyon szeretem!! Biztosan lesz olyan lány, aki megfelel majd.
27N
Szívesen megtanulnám, és jól ellennék ezzel a munkával. jelenleg pont állást keresek.
Nagyon sok munkahelyen konfliktusok dúlnak a kollégák között, mert össze vannak zárva, nem is értem, miért ez az idegenkedés a jelentkezők részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!